Antena Meniu Search
x

Zeci de cupluri de bucuresteni si-au sarbatorit NUNTA DE AUR

Zeci de cupluri de bucuresteni si-au sarbatorit nunta de aur, adica 50 de ani de viata in doi. Nu le-a a fost usor, dar au trecut impreuna peste greutati si au invatat sa se iubeasca si mai mult odata cu trecerea anilor

Vezi și

In cinstea lor, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a organizat o petrecere. “Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa imi fiti toti nasi la 50 de ani”, le-a urat edilul.

50 de batrani au fost omagiati de primaria sectorului 4 pentru jumatate de secol de iubire.

“Am fost invitati de Primaria Sectorului 4 pentru a aniversa cei 50 de ani de casnicie. Am avut o casnicie foarte frumoasa, avem trei copii si patru nepoti”, a spus un cuplu.

Perechile au impartasit si celor mai tineri din experienta lor. Au recunoscut insa, ca nu exista un singur secret pentru o casnicie fericita. “Trebuie ca sotul si sotia sa se inteleaga, sa nu traga unul in stanga si altul in dreapta, ci sa cada de comun acord la tot ce fac in viata”, au indemnat cei care au trecut prin viata impreuna.

Cele 50 de cupluri au petrecut impreuna timp de doua ore. “Sunt sursa noastra de inspiratie privind educarea copiilor nostri, sunt un simbol de viata pentru ca a sta impreuna 50 de ani intr-un cuplu inseamna ceva, inseamna intelegere,iubire si toleranta”, a subliniat primarul Cristian Popescu Piedone.

La final, sarbatoritii au primit si cadouri-surpriza, care sa le reaminteasca de aniversarea "Nuntii de aur".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Zeci de cupluri de bucuresteni si-au sarbatorit NUNTA DE AUR