Antena Meniu Search
x

Zeci de gospodarii din Suceava, devastate de furtuna

Orase cladite parca pe apa, gospodarii si ulite transformate in balti uriase si munca oamenilor distrusa in cateva zeci de minute. Este bilantul furtunilor de ieri. In fata furiei naturii, oamenii n-au putut face nimic

Vezi și

A cazut gheata din cer cu galeata intr-o localitate suceveana. Natura s-a dezlantuit si a cazut ca un blestem peste oameni. “Uitati-va acolo, in gradinita ce este, ca nu mai am nimic. Si gainile mi le-a inecat ca eu nu am fost acasa”, povesteste o batrana vaduva, cu un singur copil, plecat la facultate.

Trei sferturi de ora au cazut din cer bucati de gheata mari cat o nuca. Unele gospodarii au fost distruse, altele rupte de lume.

Desi pe localnicii din Pestera i-a ferit Dumnezeu de ploi torentiale, apa care a venit de la deal le-a acoperit curtile. Pagubele provocate de potop sunt imense. “Sunt de miliarde de lei, va dati seama. dispensar, camin cultural, primarie, gradinita, parcul din comuna, terenul de sport si cele 30 de gospodarii distruse”, a explicat Valentin Vrabie, primarul comunei Pestera.

Din cauza naturii, au curs siroaie de lacrimi si pe obrajii oamenilor din Dambovita. Localnicii au cerut ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din curti.

Si in Targu-Jiu a fost potop. O furtuna a inecat mai multe strazi din oras.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Zeci de gospodarii din Suceava, devastate de furtuna