Antena Meniu Search
x

Zeci de mii de recenzii negative au fost şterse de pe pagina Castelului Riegersburg. Ratingul de pe Google a fost restabilit

Ratingul de pe Google al Castelului Riegersburg a fost în cădere liberă, după ce sute de români au luat cu asalt pagina şi au dat recenzii negative. Pentru a opri valul de reacţii negative, Tripadvisor a anunţat că a blocat comentariile. Mai mult, Google a şters zeci de mii dintre cele deja postate.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.05.2021, 09:44

Zeci de mii de recenzii negative au fost şterse de pe pagina Castelului Riegersburg
Zeci de mii de recenzii negative au fost şterse de pe pagina Castelului Riegersburg - Facebook / Burg Riegersburg
  • Google a şters zeci de mii de recenzii negative ale Castelului Riegerburg
  • Ratingul de pe Google a fost restabilit

Tripadvisor a anunţat că a blocat recenziile de la Castelul Riegersburg din cauza reacţiei românilor nemultumiţi după uciderea ursului Arthur de către prinţul austriac. ''Criminalule'', ''Pentru Arthur'', ''Ruşine, nu suntem de vânzare'' au fost printre comentariile oamenilor. 

De asemenea, Google a început să şteargă recenziile negative date de români Castelului Riegersburg, redenumit Castelul Arthur. După ce reprezentanții au înlăturat recenziile negative, ratingul a revenit la 4,6.

Pagina de pe Google are în acest moment aproape 3.000 de recenzii. Numeroşi români indignaţi au contribuit voit sau nu la discreditarea atracţiei turistice, prin oferirea unei note de o stea şi a unui comentariu care să motiveze decizia.

Castelul Riegersburg, redenumit pe Google "Castelul Riegersburg Arthur". Alăturate, două emoticoane cu un cuțit și un urs

Pe acelaşi subiect

Utilizatorii Google au schimbat denumirea Castelul Riegersburg în "Castelul Riegersburg Arthur", alăturând două emoticoane cu un cuțit și un urs, referire la scandalul iscat în urma uciderii ursului de către prințul austriac Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein.

Arthur, cel mai mare urs brun din România în vârstă de 17 ani, a avut ghinionul să cadă victimă unui vânător de trofee. Dar nu oricui, ci unui prinț din Austria, care a plătit în luna martie 7.000 de euro pentru uciderea sa. Castelul este deţinut de familia Prinţului Emanuel von und zu Liechtenstein.

"Castelul Riegersburg este un castel medieval situat pe un vulcan latent, deasupra orașului Rigersburg din statul austriac Stiria. Castelul este deținut de familia princiară din Liechtenstein și conține un muzeu cu expoziții. Castelul Riegersburg este situat la o înălțime de 450 de metri", se arată în descrierea castelului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Zeci de mii de recenzii negative au fost şterse de pe pagina Castelului Riegersburg. Ratingul de pe Google a fost restabilit