Antena Meniu Search
x

Video Zeci de oameni din Arad s-au trezit cu apartamentele inundate, după o "reabilitare termică". De frica unui e scurt-circuit, un bărbat a dat jos lustra

Reabilitarea termică în Arad a început cu stângul. În loc să se bucure de confortul anvelopării, zeci de locatari s-au trezit cu apartamentele inundate. În multe cazuri constructorul a venit, s-a apucat de lucrare şi apoi a plecat lăsând clădirile fără izolaţie. Oamenii sunt în şantier de luni bune, iar lucrările avansează anevoios. Termenul de finalizare a fost amânat și locatarii habar nu au când vor scapa de coşmar.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 08:16

Vezi și

Sunt imaginile surprinse de un locatar. Din plafon cad picături mari şi dese de ploaie. S-a întâmplat după ce la bloc au pornit lucrările de anvelopare. Muncitorii au decopertat acoperşul şi au plecat înainte să refacă izolaţia. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apa de pe terasa blocului a ajuns în mai toate apartamentele de la etajul patru până la parter. Femeia povesteşte că, de frica unui scurt-circuit, soţul său a dat jos lustra. Iar în momentul acela, toată apa strânsă acolo i-a căzut în cap: "Nu au lucrat în fiecare zi aşa de când au început. Deci, au instalat schele, au făcut o pauză de câteva săptămâni bune"

Reprezentantul constructorului, aflat întâmplător la faţa locului, nu a vrut să dea explicaţii. Blocul este unul din cele nouă aflate pe lista de reabilitare termică din Arad. Proiectul costă 12 milioane de lei. Jumătate din bani sunt asiguraţi de Uniunea Europeană, un sfert de la bugetul local, iar restul vine din contribuţiile locatarilor. Primăria Arad este şi ea nemulţumită de prestaţia constructorului.

Călin Bibart, primar Arad: Vom verifica situaţia, aşa cum am spus, există şi sancţiuni financiare pe care noi le vom aplica.

Anveloparea blocurilor ar fi trebuit să fie gata în această vară. Constructorul a întârziat însă lucrările, aşa că temenul s-a prelungit până în primavara anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Zeci de oameni din Arad s-au trezit cu apartamentele inundate, după o "reabilitare termică". De frica unui e scurt-circuit, un bărbat a dat jos lustra