Antena Meniu Search
x

Arges: Au fost reluate cautarile in cazul femeii ucise si transate

In aceasta dimineata au fost reluate cautarile in cazul femeii ucise si transate in Arges. Politisti si jandarmi din doua judete au periat zona, incercand sa recupereze si restul cadavrului, dus de curenti

Vezi și

Zeci de politisti, jandarmi si pompieri din Arges si Dambovita s-au impartit in mai multe echipe. Au scotocit prin apa, dar si in vegetatia uscata de la mal, gandindu-se ca ce a mai ramas din trupul femeii ar fi putut ramane agatat in crengi.

Criminalistii au indicii clare ca femeia a fost aruncata in raul Arges de pe acest pod. Un indiciu ar fi acele urme de sange gasite pe balustrada de la pod. De aici au inceput si cautarile, din locul in care se presupune ca femeia de 36 de ani a fost transata si se vor opri la Barajul Zavoiu. La cautari participa si anchetatori de la Bucuresti care au incercat s-o gaseasca in trecut si pe Elodia, dar si caini de urma.

Trupul victimei a fost purtat de curent cinci kilometri in aval, pana in judetul Dambovita. Acolo cred anchetatorii ca vor gasi si restul membrelor. Intre timp, criminalistii incearca sa refaca pas cu pas ultimele clipe din viata femeii: “Sa zicem, a luat-o de la ocazie, a luat-o a violat-o, dar cum sa o sectionezi asa? Tind sa cred ca este vorba despre o razbunare”.

Necropsia va stabili daca femeia a fost violata de un sofer care a luat-o in miez de noapte la ocazie sau daca altul a fost motivul crimei. Colegele de la fabrica de paine unde lucra victima se tem si ele pentru viata lor.

Politistii au stat de vorba cu fostul sot al femeii, dar si cu iubitul acesteia, dar niciunul nu este considerat oficial suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Arges: Au fost reluate cautarile in cazul femeii ucise si transate