Antena Meniu Search
x

Zeci de romani i-au scris lui Becali! Posta de la inchisoare e plina de mesaje de incurajare

Iconite desenate pe coli de hartie, poezii si mesaje de incurajare. Sute de scrisori ajung la Rahova pe adresa detinutului Gigi Becali

Vezi și

Iar prietenii vechi continua pelerinajul la vorbitor. Fostul antrenor al Stelei, prietenul Cosmin Olaroiu, si finul Mirel Radoi i-au facut o vizita lui Gigi la Rahova. Lutu i-a trimis sefului sau, prin cei doi fotbalisti, un pachetel roz.

Prietenul Olaroiu si finul Radoi au mers astazi la vorbitor la Gigi Becali. Cu fetele posomorate sau ascunsi dupa ochelarii de soare, nici milioanele de petro-dolari ai seicilor din Dubai nu i-au mai facut sa zambeasca. Fostul antrenor al Stelei si capitanul caruia Becali i-a botezat copiii au aflat ca Gigi e dupa gratii cand aveau cupa in mana, in Arabia Saudita. Olaroiu i-a socat pe sauditi cand a venit la festivitate imbracat cu un tricou cu chipul amicului din inchisoare. Aghiotantul Lutu i-a condus astazi pe Oli si pe Radoi la Rahova. I-a dat finului sa-i duca un mic pachet, intr-o punga roz.

Dupa gratii, Becali are activitate. Citeste scrisorile pe care le primeste zilnic din toata tara. Oameni care nu l-au cunoscut ii trimit poezii, cruciulite sau icoane desenate. "Trebuia sa va construiasca o statuie, o statuie din aur masiv pentru ca dumneavoastra ati luat foamea de la gura amaratilor, le-ati facut un acoperis deasupra capului, dar nimeni nu vrea sa vada toate aceste lucruri", semneaza Nicusor. Acesta este doar un pasaj din sutele de scrisori pe care Gigi Becali le-a primit in penitenciar, iar cele mai multe dintre ele au si o icoana.

In tara, fanaticii ar fi in stare de orice pentru Gigi Becali si echipa lui. Si-au tatuat sigla si pe piept, iar cu Steaua vor sa mearga si in mormant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Zeci de romani i-au scris lui Becali! Posta de la inchisoare e plina de mesaje de incurajare