Antena Meniu Search
x

Ziua Porților Deschise, celebrată de marina militară la Galați și Constanța

Marina militară şi-a deschis porţile la Galaţi. Curioşii au putut admira echipamente din dotarea Flotilei Fluviale "Mihail Kogălniceanu", dar şi tehnicile militarilor. Şi la Constanţa a fost forfotă mare în port.

de Redactia Observator

la 12.08.2019, 14:32

Vezi și

Marina militară şi-a deschis porţile la Galaţi. Curioşii au putut admira echipamente din dotarea Flotilei Fluviale "Mihail Kogălniceanu", dar şi tehnicile militarilor. Şi la Constanţa a fost forfotă mare în port. Toate acestea sunt doar pregătiri pentru marele show de pe 15 August, când marinarii îşi serbează ziua.

Copiii aflaţi în căutarea aventurii au luat cu asalt cele trei nave care au acostat în portul Galaţi. Poveştile marinarilor i-au inspirat pe copii să viseze şi ei la aventuri pe mare. 

De la spectacol nu putea să lipsească zeul Neptun. Îmbrăcaţi în uniformele de ceremonie, marinarii au avut o misiune specială şi la Constanţa. I-au ghidat pe turişti la bordul navelor militare. 

Unii au renunţat la o zi de plajă ca să poată vedea fregatele, alţii şi-au prelungit special concediul. Vedeta din port a fost submarinul Delfinul. Ca să-l admire de aproape, turiştii au stat la cozi uriaşe.

Ziua s-a încheiat cu o horă, pe Dana Militară din portul Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ziua Porților Deschise, celebrată de marina militară la Galați și Constanța