Ziua Naţională a încheiat minivacanţa de patru zile
Un singur lucru nu se schimbă niciodată! Veselia românului. Ziua Naţională a încheiat o minivacanţă de patru zile. Cu petreceri, zăpadă şi mai ales, mâncare tradiţională. Unde nu a nins mult, oaspeţii au fost invitaţi la tăierea porcului
Un singur lucru nu se schimbă niciodată! Veselia românului. Ziua Naţională a încheiat o minivacanţă de patru zile. Cu petreceri, zăpadă şi mai ales, mâncare tradiţională. Unde nu a nins mult, oaspeţii au fost invitaţi la tăierea porcului
Muntenii din Ţara Haţegului au scos din cămară ce au avut mai bun. În straiele populare, oamenii au organizat şi o şezătoare tipic românească.
Şi la Păltiniş a fost o atmosferă de sărbătoare. În lipsa zăpezii, a venit frigul. Dar turiştii s-au încălzit în mod tradiţional. La proţap, la grătar sau la tăiatul porcului.
Dacă tot nu a fost zăpadă, românii au găsit alternative. La Runcu, în judeţul Dâmboviţa turiştii au mers la echitaţie şi au făcut plimbări în aer liber.
Zăpada a venit, în schimb, în judeţul Harghita. Nu s-a schiat, dar turiştii care au ajuns la munte au putut folosi săniile din dotarea pensiunilor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰