Antena Meniu Search
x

Ziua naţională a României se petrece în bucătărie! Cel puţin aşa se întâmplă în cazul proprietarilor de pensiuni care pregătesc un adevărat ospăţ pentru turişti

Sarmale cu mămăligă, pâine coaptă în cuptor de lut, fierturi la ceaun, iahnie de fasole cu ciolan şi un pic de ceapă, iar lângă toate, un păhărel de ţuică

Vezi și

Sarmale cu mămăligă, pâine coaptă în cuptor de lut, fierturi la ceaun, iahnie de fasole cu ciolan şi un pic de ceapă, iar lângă toate, un păhărel de ţuică

Sunt mâncăruri tradiţionale româneşti, cu care bucătarii din pensiuni şi hoteluri îşi aşteaptă turiştii de 1 Decembrie. Pentru această scurtă vacanţă, hotelierii au venit cu pachete atractive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ziua naţională a României se petrece în bucătărie! Cel puţin aşa se întâmplă în cazul proprietarilor de pensiuni care pregătesc un adevărat ospăţ pentru turişti