Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ziua naţională a României se petrece în bucătărie! Cel puţin aşa se întâmplă în cazul proprietarilor de pensiuni care pregătesc un adevărat ospăţ pentru turişti

Sarmale cu mămăligă, pâine coaptă în cuptor de lut, fierturi la ceaun, iahnie de fasole cu ciolan şi un pic de ceapă, iar lângă toate, un păhărel de ţuică

de Redactia Observator

la 29.11.2015 , 19:49

Sarmale cu mămăligă, pâine coaptă în cuptor de lut, fierturi la ceaun, iahnie de fasole cu ciolan şi un pic de ceapă, iar lângă toate, un păhărel de ţuică

Sunt mâncăruri tradiţionale româneşti, cu care bucătarii din pensiuni şi hoteluri îşi aşteaptă turiştii de 1 Decembrie. Pentru această scurtă vacanţă, hotelierii au venit cu pachete atractive.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Ştiri sociale » Ziua naţională a României se petrece în bucătărie! Cel puţin aşa se întâmplă în cazul proprietarilor de pensiuni care pregătesc un adevărat ospăţ pentru turişti