Antena Meniu Search
x

Ziua X! Dăm start toamnei în care Antena 1 e "Mereu cu tine"

Ziua X a început! Mai câteva ore până la megaevenimentul care deschide toamna. Va fi festival la Antena 1. Cele mai iubite emisiuni se întorc în forţă şi dăm petrecere în toată ţara. Zeci de artişti într-o singură zi, sunt "Mereu cu tine". Marile oraşe se pregătesc deja! Distracţia se ţine în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti.

Vezi și

Ziua X a început! Mai câteva ore până la megaevenimentul care deschide toamna. Va fi festival la Antena 1. Cele mai iubite emisiuni se întorc în forţă şi dăm petrecere în toată ţara. Zeci de artişti într-o singură zi, sunt "Mereu cu tine". Marile oraşe se pregătesc deja! Distracţia se ţine în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti.

Timisorenii sunt aşteptaţi în Piata Operei, începând cu ora 16.00. Cosmin Seleşi îi va invita pe rând pe scena din Banat pe Holograf, Antonia, Deep Central, Connect R, Adi Sîna şi UddI. MC-ul şi DJ-ul evenimentului care va anima publicul este Arando Marquez!

La Iasi, distracţia începe tot de la ora 16:00, la Palatul Culturii. Evenimentul o are ca gazda pe Mirela Vaida, iar pe scenă urcă Ştefan Bănică, The Motans, Vescan, Ami, Roxana Cozma, trupa Maxim, Julie Mayaya şi bandul „X Factor", The Colours. Publicul se va distra şi alături de DJ Catalin Popa!

În Bucureşti, Piata Universitatii va răsuna de la aceeaşi oră! Gazdele evenimentului din capitală vor fi Diana Munteanu si Florin Ristei, alaturi de Razvan si Dani! Pe scenă urcă Delia, Carla's Dreams, Freestay, Criss si Vlad de la Happy Channel, Matteo, Nicoleta Nucă, Theo Rose, trupa Alb Negru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ziua X! Dăm start toamnei în care Antena 1 e "Mereu cu tine"