Antena Meniu Search
x

30 de meciuri internaţionale şi o pasiune de nestăvilit! Totul despre Andreea Nica, handbalista care a murit în tragedia de la Clinceni

Un moment de adrenalină s-a transformat într-o tragedie! Lumea handbalului românesc este în doliu, după ce Andreea Nica şi-a pierdut viaţa în accidentul petrecut la Clinceni

Un moment de adrenalină s-a transformat într-o tragedie! Lumea handbalului românesc este în doliu, după ce Andreea Nica şi-a pierdut viaţa în accidentul petrecut la Clinceni

O duminică de octombrie ca oricare alta pentru echipa de paraşutism din Clinceni. Nimeni nu se gândea ca totul se va transforma, în doar o secundă, într-o tragedie.

În vârstă de 27 de ani, Nica era la primul salt cu parașuta din viața sa, la o zi după ce apărase poarta formației din Slobozia în remiza de pe teren propriu, 28-28, cu SCM Craiova, din Liga Națională.

Tânăra a sărit cu instructorul Adrian Constandache. Experienţă: 4.000 de salturi. Imediat după a făcut saltul şi Dan Floroiu, paraşutist cu peste 100 de salturi la activ.

Ce s-a întâmplat? Dan Floroiu a sărit prea devreme, paraşutele încurcându-se în aer, spune specialiştii de la Clinceni. Nu mai era nimic de făcut... Au căzut în gol de la 70 de metri.

Dan Floroiu a decedat imediat după căzătură, în vreme ce Andreea Nica a murit la Spitalul de Urgență, unde a fost transportată după accident.

O HANDBALISTĂ DE SUCCES!

Andreea Nica avea în palmares peste 30 de meciuri internaţionale, fiind considerată şi cel mai bun portar al Campionatului Naţional de Junioare.

Înainte de a veni la Slobozia, Andreea Nica a jucat la CSM Ploieşti. Pentru tânăra care s-a stins din viaţă în tragedia de la Clinceni sportul era mai mult de cât o pasiune.

Într-un interviu anterior acordat ziarului Adevărul de Seară Slobozia ea preciza: „În momentul în care au apărut primele rezultate, am simţit că am transformat pasiunea în performanţă şi am avut ambiţia să obţin de fiecare dată mai mult“.

Tânăra este fiica lui Ion Nica, preşedintele secţiei de handbal al Clubului Sportiv Municipal Slobozia.

CITEŞTE ŞI Accident paraşutism, Clinceni: Handbalista Andreea Nica şi încă două persoane au murit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » 30 de meciuri internaţionale şi o pasiune de nestăvilit! Totul despre Andreea Nica, handbalista care a murit în tragedia de la Clinceni