Antena Meniu Search
x

A murit Vasile Copil, fostă glorie a Rapidului. S-a stins după o lungă și grea suferință

Vasile Copil, fosta glorie a Rapidului, s-a stins după o lungă suferinţă. Anunţul morţii fostului fotbalist a fost făcut de jurnalistul Lucian Ionescu, pe Facebook. Copil avea 81 de ani.

A murit Vasile Copil, fostă glorie a Rapidului. S-a stins după o lungă și grea suferință
A murit Vasile Copil, fostă glorie a Rapidului. S-a stins după o lungă și grea suferință - 1923.ro

Vasile Copil, fosta glorie a Rapidului, s-a stins după o lungă suferinţă. Anunţul morţii fostului fotbalist a fost făcut de jurnalistul Lucian Ionescu, pe Facebook.

Copil avea 81 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Vasile Copil a evoluat în Giuleşti între 1956 şi 1962. Adică şase sezoane pline. A venit la club, de la Progresul, pe vremea când echipa se numea Locomotiva. Şi a jucat alături de nume grele precum Ozon, Macri, Greavu sau Ionescu.

Cel mai bun rezultat al său la echipa vişinie a fost un loc 3 în sezonul 1960-1961. Când Vasile Copil a fost om de bază al Rapidului, cu 22 de meciuri jucate. Ulterior, el a plecat din Giuleşti. S-a întors la prima dragoste şi echipa care l-a format, Progresul.

Vasile Copil s-a născut pe 26 februarie 1936.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sport » A murit Vasile Copil, fostă glorie a Rapidului. S-a stins după o lungă și grea suferință