Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aaron Boupendza, ultima mare lovitură a Rapidului din perioada de mercato, aşteptat la Bucureşti

Rapid Bucureşti este pe punctul de a finaliza şi ultima mare lovitură pe care şi-a propus-o pentru perioada de marcato, atacantul gabonez Aaron Boupendza fiind aşteptat la Bucureşti.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 13:58

Aaron Boupendza a jucat în Statele Unite ale Americii, înainte de a intra în atenţia formaţiei Rapid Bucureşti
Aaron Boupendza a jucat în Statele Unite ale Americii, înainte de a intra în atenţia formaţiei Rapid Bucureşti - Profimedia

Giuleştenii s-au luptat asiduu cu egiptenii de la Zamalek pentru a-şi asigura semnătura atacantului de 28 de ani şi, în cele din urmă se pare că au avut câştig de cauză, deşi Zamalek îi oferea un salariu mult mai mare şi chiar ar fi anunţat că a obţinut semnătura fotbalistului, lucru infirmat de oficialii Rapidului.

Aaron Boupendza este aşteptat vineri, la Bucureşti, pentru a se alătura giuleştenilor, urmând ca semnarea contracutului să fie realizată şi în funcţie de paşii pe care atacantul îi mai are de efectuat pentru a obţine permisul de muncă în Uniunea Europeană.

Din punct de vedere sportiv, Boupendza este un fotbalist cu un CV interesant, din care se remarcă titlul de golgeter al campionatului Turciei câştigat în sezonul 2020-2021, când Boupendza a înscris 22 de goluri în 36 de meciuri jucate în prima ligă turcă, în tricoul lui Hatayspor.

Articolul continuă după reclamă

Boupendza a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la echipe precum Ajaccio, Tours, Feirense, Al Arabi, Al Shabab şi FC Cincinnati şi ar deveni unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti din Superliga României, dacă semnează cu Rapid Bucureşti, valoarea lui fiind evaluată, în acest moment, la 5 milioane de euro.

Pe lângă Aaron Boupendza, Rapid Bucureşti i-a adus, în ultimele zile, pe Clinton N'Jie, Jasper Christensen şi Constantin Grameni, dar a şi renunţat la Jayson Papeau, Răzvan Oaidă sau Omar El Sawy.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Sport » Aaron Boupendza, ultima mare lovitură a Rapidului din perioada de mercato, aşteptat la Bucureşti