Antena Meniu Search
x

Video Achraf Hakimi, starul lui PSG, trimis în judecată pentru viol

Fotbalistul marocan Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) a fost trimis joi în judecată pentru infracţiunea de viol, a anunţat, vineri, Parchetul din Nanterre, citat de AFP, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 20:44

Vezi și

Fundaşul lui PSG, în vârstă de 24 de ani, a fost audiat, joi, de anchetatorii de la Siguranţa teritorială din departamentul Hauts-de-Seine, apoi trimis în judecată de către un judecător de instrucţie şi plasat sub control judiciar. Vineri, jucătorul a fost prezent la antrenamentul lui PSG, dar clubul parizian a refuzat să facă comentarii pe marginea subiectului.

O femeie de 24 ani a susţinut că a fost violată pe 25 februarie la domiciliul jucătorului

O femeie de 24 ani a susţinut că a fost violată pe 25 februarie la domiciliul jucătorului din Boulogne-Billancourt, o suburbie a Parisului. Conform unor surse ale poliţiei, femeia s-a prezentat la un comisariat de poliţie pentru a denunţa violul lui Achraf Hakimi, pe care l-a cunoscut în ianuarie pe Instagram. Ea a fost invitată sâmbătă seara de internaţionalul marocan la el acasă şi a ajuns acolo cu o maşină comandată de Hakimi.

În locuinţa sa, Hakimi a îmbrăţişat-o şi a pipăit-o fără consimţământul ei, înainte de a o viola. Victima susţine că s-a apărat, lovindu-l cu piciorul. O prietenă, contactată prin SMS, a venit apoi s-o recupereze. Achraf (24 ani), care a participat luni seara la gala ''Premiilor The Best FIFA'' de la Paris, a fost inclus în echipa ideală FIFA FIFPRO a anului 2022.

Fundaşul african joacă la PSG din 2021, după un transfer de la Inter Milano. Născut la Getafe, într-o suburbie a Madridului, Hakimi ar fi putut juca pentru naţionala Spaniei, dar a ales să reprezinte Marocul, ţara părinţilor săi, la care a strâns 61 de selecţii şi a marcat opt goluri. El este căsătorit cu o actriţă spaniolă, Hiba Abouk, şi a debutat în fotbalul profesionist la Real Madrid, înainte de a pleca la Borussia Dortmund şi apoi la Inter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Achraf Hakimi, starul lui PSG, trimis în judecată pentru viol