Antena Meniu Search
x

Achraf Hakimi de la PSG, acuzat de viol după ce ar fi agresat o tânără. Fotbalistul este căsătorit și are doi copii

Achraf Hakimi, jucător la PSG, este vizat de o plângere pentru viol. O tânără de 23 de ani susține că internaționalul marocan ar fi agresat-o în noaptea de sâmbătă spre duminică. Fotbalistul este căsătorit şi are doi copii.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 10:41

Achraf Hakimi de la PSG, acuzat de viol după ce ar fi agresat o tânără
Achraf Hakimi de la PSG, acuzat de viol după ce ar fi agresat o tânără - Profimedia

Publicaţia Le Parisien scrie că jucătorul formaţiei Paris Saint-Germain, Achraf Hakimi, face obiectul unei anchete pentru viol, încredinţată de Parchetul Nanterre (Haut-de-Seine) Siguranţei Teritoriale. O tânără de 23 de ani susţine că a fost agresată de internaţionalul marocan de 24 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ea s-ar fi dus la el acasă din Boulogne-Billancourt, în miezul nopţii, cu un Uber comandat de Hakimi. Cei doi s-au cunoscut în ianuarie, pe Instagram, relatează News.ro

Cum s-ar fi petrecut incidentul

Fostul jucător de la Real Madrid ar fi sărutat-o ​​atunci pe tânără pe gură şi sâni „în ciuda protestelor ei” şi „ar fi comis o penetrare digitală”, tot cu forţa, potrivit reclamantei, care ar fi „scăpat împingându-l (pe Achraf Hakimi) cu piciorul”,  înainte de a cere unei prietene să vină după ea.

Tânăra, care locuieşte în Fontenay-sous-Bois (Val-de-Marne), a mers duminică la secţia de poliţie din Nogent-sur-Marne (Val-de-Marne), fără a depune plângere, ci pentru a „face declaraţie de viol”. Parchetul din Nanterre s-a autosesizat. 

Pe acelaşi subiect

Reclamanta nu a fost încă audiată de anchetatori şi nici Hakimi, care este accidentat şi nu a putut evolua în meciul cu Olympique Marseille de duminică, dar a fost prezent la gala FIFA The Best de luni seară, de la Paris.

Achraf Hakimi este căsătorit și are 2 copii

Achraf Hakimi a sosit la Paris Saint-Germain în 2021 de la Inter Milano. Prieten foarte apropiat al lui Kylian Mbappé, cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 24 de ani, s-au afişat pe reţelele de socializare, în timpul Cupei Mondiale din Qatar din noiembrie-decembrie 2022.

Fiu al unei femei de serviciu şi al unui vânzător ambulant, ambii marocani şi stabiliţi în Spania din anii 1980, acest fundaş talentat s-a născut la Getafe, lângă Madrid. A început fotbalul la Ofigevi, apoi a ajuns la centrul de antrenament al Real Madrid, de unde a plecat la Borussia Dortmund şi apoi la Inter Milano.

Hakimi ar fi putut deveni şi internaţional spaniol, dar a ales să joace pentru Maroc. Vorbitor perfect de spaniolă, este căsătorit cu o actriţă spaniolă, Hiba Abouk. Soţia şi cei doi copii ai lui sunt, potrivit fotografiilor postate pe reţelele sale de socializare, în vacanţă în Dubai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Achraf Hakimi de la PSG, acuzat de viol după ce ar fi agresat o tânără. Fotbalistul este căsătorit și are doi copii