Antena Meniu Search
x

Arde Banatul! ACS Poli Timisoara-Dinamo, vineri, de la 20:45, in direct, la Antena 1

Liga I incepe in forta, la Antena 1! Vineri, 19 iulie, incepand cu 20:45, Antena 1 va transmiste derby-ul orgoliilor, ACS Poli Timisoara-Dinamo Bucuresti

Vezi și

Supercupa Romaniei, adjudecata de Steaua dupa victoria, scor 3-1, in fata Petrolului, a trimis pe ultima suta de metri Liga I, competitie ce va debuta, IN DIRECT, la Antena 1.

Vineri, 19 iulie, de la 20:45, ACS Poli Timisoara si Dinamo Bucuresti dau startul sezonului 2013-2014. Abia revenita pe prima scena, formatia de pe Bega va avea un debut de campionat incendiar. Imediat dupa confruntarea cu "cainii" lui Multescu, banatenii vor intalni CFR Cluj si Gaz Metan Medias.

Nici "SMURD"-ul Gigi Multescu nu se poate lauda cu un inceput tocmai linistit pe banca dinamovistilor. Echipa din Stefan cel Mare va primi, in etapa a doua, vizita Vasluiului, pentru ca rundele imediat urmatoare sa evolueze contra celor de la Viitorul si Steaua.

Partida dintre ACS Poli Timisoara si Dinamo Bucuresti va fi transmisa, in direct, de Antena 1 si liveTEXT de a1.ro. In acelasi timp, meciul poate fi urmarit in format liveVIDEO si pe www.antenaplay.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Arde Banatul! ACS Poli Timisoara-Dinamo, vineri, de la 20:45, in direct, la Antena 1