Antena Meniu Search
x

VIDEO Adi Popa a semnat cu Reading. Ce i-a spus Gabi Tamaş, înainte să plece de la Steaua

Adi Popa a semnat luni la prânz cu Reading, din a doua ligă engleză, Championship, şi în primul interviu acordt în Anglia a dezvăluit ce i-a spus Gabi Tamaş înainte de a pleca de la Steaua. 

Adi Popa a semnat luni la prânz cu Reading, din a doua ligă engleză, Championship, şi în primul interviu acordt în Anglia a dezvăluit ce i-a spus Gabi Tamaş înainte de a pleca de la Steaua. 

Popa a părăsit vicecampioana după patru ani şi jumătate şi echipa lui Becali a primit în schimbul lui 600.000 de euro. Jucătorul a vorbit pentru site-ul oficial al noului său club despre obiectivele pe care le are acum.

"A fost greu să plec din România, pentru că am trăit momente foarte frumoase la Steaua, am cucerit şapte trofee în patru ani şi jumătate. Am venit aici ca să îmi arăt calităţile.

Iubesc fotbalul din Anglia, pentru mine acesta este adevăratul fotbal. Îmi place să joc în acest ritm, din trei în trei zile.

Am vorbit cu Tamaş şi mi-a spus despre Championship, mi-a spus să nu stau pe gânduri, să vin aici. Aş fi venit oricum, şi fără vorbele sale.

Am jucat cu Steaua 60 de meciuri pe sezon, aştept primul meci aici ca să arăt de ce sunt în stare.", a spus internaţionalul român.

Jaap Stam, antrenorul lui Reading, a declarat despre noua sa achiziţie: "Adrian e un atacant cu un potenţial enorm, care a jucat la un nivel ridicat în România, de asemenea în Europa şi cu echipa naţională. Este un jucător experimentat, rapid, un permanent pericol pentru adversari, ne va ajuta să puteam avea mai multe opţiuni."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adi Popa va purta la Reading numărul 25 şi ar putea debuta chiar marţi, când Reading joacă în campionat, la Birmingham.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » VIDEO Adi Popa a semnat cu Reading. Ce i-a spus Gabi Tamaş, înainte să plece de la Steaua