Antena Meniu Search
x

Adrian Mititelu: "Sandu şi Mitică sunt aproape de Jilava"

Mititelu zice că i-a dat în fapt pe Naşu' şi Dragomir. Şeful Ştiinţei a prezentat documentele care i-ar putea îngropa pe cei mai influenţi oameni din fotbalul românesc. "Sandu şi Mitică sunt aproape de Jilava", e ameninţarea olteanului şef.

Vezi și

Adrian Mititelu a prezentat motivarea judecătoriei care a dispus trimiterea în judecată a membrilor Comitetului Executiv al FRF, cei care au decis excluderea Universităţii Craiova din fotbal, în iulie 2011. Mircea Sandu, Dragomir şi ceilalţi sunt la un pas de Jilava, spune Mititelu.

Abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu sunt capetele de acuzare pentru cei care au participat la excluderea Universităţii.

Magistraţii consideră că Ştiinţa a fost sancţionată într-un mod abuziv, deşi acţiunile pe care clubul le făcuse erau perfect legale şi garantate de constituţie.

Magistratul consideră că litigiile de muncă sunt exclusiv de competenţa instanţelor judecătoreşti.

Craiova punctează şi la fotbal, nu doar în justiţie.

Chiar dacă Mititelu nu le-a dat niciun ban jucătorilor, se jură că îi va plăti până la urmă. Fostul stelist Daniel Bălan e primul transfer al Universităţii din 2014.

Mititelu promite că planul de reorganizare al Ştiinţei va trece fără probleme şi spune că patronii de la CSU nu vor putea pune mâna pe creanţe de la Universitatea. Şeful Ştiinţei îl face praf şi pe şeful echipei Primăriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Adrian Mititelu: "Sandu şi Mitică sunt aproape de Jilava"