Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, foştii jucători ai Rapidului, au făcut spectacol în Cipru - Kosovo 0-4

Naţional de fotbal a statului Kosovo a trecut rapid peste înfrângerea usturătoare suferită în meciul cu România, 0-3, din UEFA Nations League şi a câştigat la pas jocul din etapa a doua a competiţiei, 4-0 cu Cipru, în deplasare.

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 09:23

Albion Rrahmani a avut o nouă evoluţie remarcabilă în tricoul naţionalei statului Kosovo
Albion Rrahmani a avut o nouă evoluţie remarcabilă în tricoul naţionalei statului Kosovo - Profimedia

A fost un meci la discreţia oaspeţilor, kosovarii instalându-se încă din startul partidei în jumătatea de teren adversă, mai ales graţie incisivului, Vedat Muriqi, cel mai activ jucător de pe teren.

De altfel, Muriqi a reuşit o dublă în prima repriză, înainte de a-i lăsa locul, la pauză, lui Albion Rrahmani, fostul atacant al Rapidului. Iar actualul jucător al celor de la Sparta Praga nu s-a făcut deloc de râs. Ba chiar a avut nevoie de numai trei minute pentru a înscrie golul de 3-0, în minutul 48.

Astfel, Albion Rrahmani a ajuns la trei goluri şi o pasă de gol în ultimele patru meciuri oficiale, cifre cu adevărat remarcabile mai ales dacă ne gândim că, în cele patru meciuri oficiale, Rrahmani a adunat doar 70 de minute jucate pentru naţionala statului Kosovo, 45 de minute în Cipru (gol) şi 25 de minute cu România, şi 72 de minute jucate pentru Sparta Praga, 22 de minute cu Malmo FF (gol) şi 50 de minute cu Hradec Kralove (gol şi pasă de gol).

Articolul continuă după reclamă

Alături de Vedat Muriqi şi Albion Rrahmani, în atacul naţionalei statului Kosovo a strălucit şi Ermal Krasniqi, fost jucător la Rapid Bucureşti şi la CFR Cluj, actual coechipier al lui Albion Rrahmani la Sparta Praga. Deşi nu a avut vreo realizare decisivă, gol sau pasă de gol, Krasniqi a hărţuit în permanenţă defensiva adversă, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Fostul fotbalist de la Rapid şi CFR Cluj a fost integralist şi a avut o evoluţie excelentă, de moral, în condiţiile în care nu a prea prins foarte multe minute la Sparta Praga, fiind integralist în doar două din cele 16 meciuri jucate de Sparta Praga în acest sezon, partide oficiale plus amicale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Sport » Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, foştii jucători ai Rapidului, au făcut spectacol în Cipru - Kosovo 0-4