Alegerile FRF ar putea fi amânate

Publicat: 05.03.2014, 07:40.
Actualizat: 05.03.2014, 08:22

S-a cutremurat cu adevărat fotbalul românesc! Toţi inculpaţii din dosarul transferurilor au primit închisoare cu executare

A fost mai rău ca la cutremur în ziua judecăţii! Cei opt inculpaţi din Dosarul transferurilor au primit închisoare cu executare. Gică Popescu nu mai poate ajunge şef la FRF. A primit pedeasa cu o zi înainte de alegeri. Oracolul de la Bălceşti crede că acum, favorit la şefia federaţiei este fostul preşedinte al arbitrilor.

Dragomir spune că alegerile de la Federaţie nu sunt statutare, chiar dacă dosarele candidaţilor au fost validate.

În cursa pentru şefia Federaţiei au mai rămas doar cinci candidaţi: Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.