Antena Meniu Search
x

Amendă de 10.000 pentru DISCRIMINARE! Vezi ce club de fotbal are de achitat sancţiunea

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat clubul FC Voluntari cu 10.000 lei pentru hărțuirea jucătorului Laurențiu Iorga.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat clubul FC Voluntari cu 10.000 lei pentru hărțuirea jucătorului Laurențiu Iorga.

''Mijlocașul Laurențiu Iorga a dorit să plece de la FC Voluntari, dar nu a fost lăsat. Apoi, el a început să fie hărțuit de clubul din Voluntari, prin faptul că avea programate antrenamentele la alte ore decât colegii săi fotbaliști. În reuniunea de luni a Colegiul Director al CNCD a fost luat în discuție acest caz, care ne-a fost semnalat direct de jucătorul Laurențiu Iorga, prin intermediul Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România — AFAN'', a spus Cristian Jura.În continuare, el a mai precizat: ''Jucătorul Iorga a sesizat și comisiile specializate din cadrul Federației Române de Fotbal, iar separat a sesizat și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării''.

La ședința de luni a Colegiului Director a fost adoptată, cu unanimitate de voturi, hotărârea de a aplica o amendă contravențională în cuantum de 10.000 lei pentru clubul din Voluntari, acuzat de ''discriminare directă și hărțuire''.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Amendă de 10.000 pentru DISCRIMINARE! Vezi ce club de fotbal are de achitat sancţiunea