Antena Meniu Search
x

Update Anglia - Brazilia 1-1 (4-2 după loviturile de departajare). Women`s Finalissima 2023 a fost LIVE exclusiv pe AntenaPLAY

Anglia - Brazilia 1-1 (4-2 după loviturile de departajare). Women`s Finalissima 2023 a putut fi urmărită LIVE exclusiv pe AntenaPLAY. Partida dramatică s-a disputat pe stadionul Wembley. Meciul le-a adus față în față pe deţinătoarea trofeului UEFA Women’s Euro 2022 şi echipa care a cucerit Copa America Feminina 2022.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 00:00

Anglia - Brazilia, Women`s Finalissima 2023 exclusiv în AntenaPLAY
Anglia - Brazilia 1-1 (4-2 după loviturile de departajare). Women`s Finalissima 2023 a fost LIVE exclusiv pe AntenaPLAY

Anglia s-a calificat la prima ediţie a Women`s Finalissima, după ce a bătut Germania, cu 2-1, în prelungirile finalei EURO 2022. Duelul s-a disputat pe Wembley, în faţa a 87.192 spectatori, un record european pentru fotbalul feminin. Biletele pentru partida din Londra au fost deja vândute, anunţul fiind făcut de UEFA, pe 10 ianuarie.

Selecao a ajuns la meciul de pe 6 aprilie, după ce a cucerit Copa America Feminina, după o victorie contra Columbiei, 1-0, în ultimul act. Acesta a fost al optulea trofeu al Braziliei, din cele nouă ediţii disputate. Sud-americancele se vor duela cu britanicele pentru a patra oară, iar cele din urmă conduc cu 2-1 la "directe".

"Urmează încă un meci mare pentru noi. Avem oportunitatea să primim Brazilia pe Wembley şi va fi încă un moment important pentru noi, după EURO şi meciul cu SUA. E o şansă pentru noi să ne comparăm cu o echipă de Top 10 din lume, pe un Wembley plin", a spus antrenorul Angliei, Sarina Wiegman.

Inedit e faptul că, dacă scorul va fi egal după primele 90 de minute, nu se vor disputa cunoscutele două reprize de câte 15 minute de prelungiri, ci se vor executa direct loviturile de departajare. Altfel, fiecare echipă va avea parte de câte cinci schimbări şi va avea pe bancă 12 jucătoare de rezervă.

Pe acelaşi subiect

Finalissima va avea loc pe stadionul Wembley, la aproape 100 de ani de la primul meci disputat pe legendara arenă (28 aprilie 1923). Wembley a fost închis în anul 2000 şi redeschis în 2007, având o capacitate de 90.000 de locuri. Acolo s-au disputat şi alte competiţii importante, precum finala EURO 2020 şi Finalissima masculină, când Argentina a bătut Italia, cu 3-0, pe 1 iunie 2022.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Anglia - Brazilia 1-1 (4-2 după loviturile de departajare). Women`s Finalissima 2023 a fost LIVE exclusiv pe AntenaPLAY