Antena Meniu Search
x

Arbitru lovit cu un pahar de plastic, în timpul unui meci de fotbal din Olanda. Competiţia a fost oprită, iar un bărbat a ajuns în arest

Un meci de fotbal din Olanda a fost definitiv oprit după ce un tuşier a fost lovit de un pahar de plastic aruncat din tribune. Meciul de fotbal a fost jucat între echipele Groningen şi NEC Nijmegen, sâmbătă seara, a anunţat agenţia ANP, informează News.ro.

de Redactia Observator

la 23.04.2023, 11:01

- Profimedia

Arbitrul de centru a respectat noile reguli ale federaţiei olandeze care au fost recent înăsprite după un incident în semifinala Cupei dintre Feyenoord şi Ajax luna trecută. Davy Klaassen, jucătorul lui Ajax, a fost lovit atunci cu o brichetă pe cap. Astfel, în Ţările de Jos, un meci va fi imediat oprit dacă un spectator atinge un jucător sau un arbitru.

Sâmbătă, meciul a fost oprit în minutul 20, la scorul de 0-0, după ce tuşierul a fost lovit de un pahar de plastic pentru bere.

La câteva momente după ce jocul a fost oprit, stewarzii l-au arestat pe bărbatul aflat la originea incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Arbitru lovit cu un pahar de plastic, în timpul unui meci de fotbal din Olanda. Competiţia a fost oprită, iar un bărbat a ajuns în arest