Antena Meniu Search
x

Arena Naţională se redeschide cu o lună mai devreme, după ce gazonul a fost refăcut

Arena Naţională va fi redeschisă cu o lună mai devreme decât era estimat, după ce gazonul a fost refăcut, a anunțat, joi, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

Arena Nationala se deschide mai devreme cu o luna

Arena Naţională va fi redeschisă cu o lună mai devreme decât era estimat, după ce gazonul a fost refăcut, a anunțat, joi, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

"La Direcţia de Investiţii din Primăria Capitalei deja există o solicitare pentru meciul din 22 decembrie dintre FCSB şi CFR Cluj. Cei care au lucrat spun că sunt condiţii optime de joc", a declarat primarul Gabriela Firea.

Decizia privind refacerea gazonului a fost luată în 12 noiembrie. 

Firea a anunțat că firma contractată de PMB a finalizat deja lucrările de refacere, întreţinere şi mentenanţă ale gazonului.

"Toate aceste lucrări care au durat exact o lună de zile (12 noiembrie-12 decembrie) erau absolut necesare şi nu puteau fi realizate în paralel cu competiţii sau evenimente. Au fost realizate lucrări de însămânţare, de fertilizare şi de nivelare a gazonului, astfel încât să corespundă şi standardelor tehnice, Arena să fie funcţională, dar şi celor estetice. Mă bucur că s-au ţinut de treabă şi că acum totul este în ordine. La Direcţia de Investiţii din Primăria Capitalei deja există o solicitare pentru meciul din 22 decembrie dintre FCSB şi CFR Cluj. Cei care au lucrat spun că sunt condiţii optime de joc", a spus Firea.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Arena Naţională se redeschide cu o lună mai devreme, după ce gazonul a fost refăcut