Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aryna Sabalenka a câştigat US Open 2024. Este treilea titlu de grand slam din carieră, după ce învins-o pe Jessica Pegula

Bielorusa Aryna Sabalenka a învins-o pe Jessica Pegula și a căștigat primul său titlu la US Open. În finala disputată sâmbătă noaptea Sabalenka a învins-o pe Jessica Pegula cu 7-5 7-5. Sabalenka a câștigat astfel primul său titlu la Flushing Meadows. De cealaltă parte, pentru Pegula a fost prima finală de Grand Slam.

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 08:27

Aryna Sabalenka a câştigat US Open 2024
Aryna Sabalenka a câştigat US Open 2024 - Profimedia

Jucătoarea de tenis Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, a câştigat turneul de la US Open, după ce a trecut de americanca Jessica Pegula, locul 6 mondial, scor 7-5, 7-5.

Aryna Sabalenka a câştigat US Open

La 26 de ani, Sabalenka a obţinut al treilea titrlu de grand slam, după cele de la Australian Open în 2023 şi 2024. Ea a fost finalistă în 2023, când a fost învinsă de Coco Gauff.

Articolul continuă după reclamă

"Sunt fără cuvinte acum. Întotdeauna a fost un vis al meu şi, în sfârşit, am obţinut acest trofeu frumos”, a declarat Aryna Sabalenka. "Dacă munceşti din greu, sacrificând totul pentru visul tău, îl vei realiza într-o zi”, a adăugat ea.

"Sunt foarte mândră de mine. Nu spun niciodată asta, dar sunt foarte mândră de mine. Sunt foarte mândră de echipa mea pentru că, indiferent de situaţie, am reuşit să trecem prin asta şi să obţinem toate aceste trofee frumoase”, a afirmat Sabalenka.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Aryna Sabalenka a câştigat US Open 2024. Este treilea titlu de grand slam din carieră, după ce învins-o pe Jessica Pegula