Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atleta olimpică Rebecca Cheptegei a murit, după ce a fost incendiată de fostul iubit 

Atleta olimpică Rebecca Cheptegei a murit la câteva zile, după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată de fostul iubit, anunţă un oficial ugandez, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 09:55

Atleta olimpică Rebecca Cheptegei a murit, după ce a fost incendiată de fostul iubit - Profimedia

Atleta ugandeză se afla în stare critică într-un spital din Kenya, după incidentul şocant, însă din păcate inima ei a cedat. Maratonista în vârstă de 33 de ani, care a participat la recentele Jocuri Olimpice de la Paris, a suferit arsuri pe mai mult de 75% din corp, a declarat poliția.

Ea a fost atacată la domiciliul său din vestul Kenyei, unde se antrenase. Se spune că Cheptegei a fost salvată de vecini după incidentul care a avut loc duminică la domiciliul ei din orășelul Endebess.

Atacată în faţa copiilor

Articolul continuă după reclamă

Se întorcea de la biserică împreună cu cei doi copii ai săi când a fost atacată. Presupusul atacator a suferit, de asemenea, arsuri grave, a declarat jurnaliștilor șeful poliției locale, Jeremiah ole Kosiom.

Pe acelaşi subiect

„Cuplul a fost auzit certându-se în fața casei lor. În timpul altercației, iubitul a fost văzut turnând un lichid pe femeie înainte de a o arde”, a declarat Kosiom.

Rebecca Cheptegei şi-ar fi cumpărat un teren în comitatul Trans Nzoia și și-a construit o casă, pentru a fi aproape de numeroasele centre de pregătire atletică din Kenya. Un administrator local a declarat că cei doi s-au certat pentru bucata de teren. Poliția spune că este în curs o anchetă.

Rebecca Cheptegei s-a clasat pe locul 44 la maraton la recentele Jocuri Olimpice de la Paris. De asemenea, ea a câștigat aurul la Campionatul Mondial de Alergare Montană și Trail Running din Chiang Mai, Thailanda, în 2022.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Atleta olimpică Rebecca Cheptegei a murit, după ce a fost incendiată de fostul iubit