Antena Meniu Search
x

Video Bătaie de proporții între suporteri, după meciul din Andorra. Ce riscă echipa Romaniei, după ce fanii au aprins mai multe torțe în tribune

Victoria naţionalei de fotbal în Andorra a fost umbrită de incidente grave din tribune. Suporterii români s-au luat la bătaie în minutul 11 al meciului transmis în direct de Antena 1.

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 21:16

Vezi și

Mai multe persoane au fost reţinute de forţele de ordine. În plus, fanii tricolorilor au aprins mai multe torţe în tribune, aşa că echipa Romaniei riscă să joace cu porţile închise meciurile de acasă programate în toamnă în preliminariile Euro 2024.

Andorra - România 0-2, în preliminariile EURO 2024.

Andorra - România 0-2, în preliminariile EURO 2024. Reprezentativa României a întâlnit-o pe Andorra, în primul meci din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2024. Tricolorii au început cu dreptul și au învins ușor selecționata adversă: un scor bun, care putea fi însă și mai mare. 

Naționala lui Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO 2024, cu o victorie obținută ușor în deplasare, cu Andorra. Dennis Man și Denis Alibec au înscris pentru tricolori, în minutele 34 și 49.

Pe acelaşi subiect

Cum s-a desfășurat meciul Andorra - România

Minutul 90: Fluier de final. România a învins Andorra după un meci ușor, în care diferența de scor putea fi mai mare.

Minutul 75: Alibec îl găsește în careu pe Octavian Popescu, însă mijlocașul României nu poate majora diferența. Tricolorii nu au însă probleme cu selecționata Andorrei.

Minutul 46: A început a doua repriză a meciului Andorra - România din preliminariile EURO 2024.

PAUZĂ: România conduce Andorra, după o primă repriză cu puține ocazii de gol.

Minutul 34: Gol România! Tricolorii au deschis scorul prin Dennis Man! Extrema celor de la Parma a trimis balonul în poartă cu o lovitură frumoasă de cap, după o centrare perfectă a lui Olimpiu Moruțan.

Minutul 29: Denis Alibec a băgat mingea în poartă, însă arbitrul a anulat golul. Olaru era în offside la faza respectivă.

Minutul 9: Ocazie de gol pentru tricolori! Alibec a primit o minge în interiorul careului, însă a trimis puțin peste poartă.

Minutul 1: A început meciul! Suporterii români au aprins deja torțe în tribune. 

O țară întreagă speră la o nouă calificare în grupele EURO 2024, iar de data aceasta norocul pare a fi de partea noastră. Grupa tricolorilor pare a fi una ușoară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Bătaie de proporții între suporteri, după meciul din Andorra. Ce riscă echipa Romaniei, după ce fanii au aprins mai multe torțe în tribune