Antena Meniu Search
x

Reacţia Federaţiei Române de Rugby, după ce mai mulţi jucători români şi spanioli s-ar fi bătut într-un club din Botoşani

Mai mulţi rugbişti români şi spanioli ar fi fost implicaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un conflict produs într-un club de noapte din Botoşani, iar acum Federaţia Română de Rugby a oferit o reacţie în legătură cu incidentul respectiv.

de Redactia Observator

la 23.02.2020, 14:00

Pe teren, România a învins echipa Spaniei cu 24-7
După ce s-au înfruntat pe teren, rugbiştii români şi spanioli s-ar fi bătut în club - Federaţia Română de Rugby/ Dragoş Păşcăneanu
  • Mai mulţi rugbişti români şi spanioli s-au bătut într-un club de noapte din Botoşani
  • Federaţia Română de Rugby a oferit o reacţie în legătură cu incidentul respectiv

Mai mulţi rugbişti români şi spanioli ar fi fost implicaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un conflict produs într-un club de noapte din Botoşani, iar acum Federaţia Română de Rugby a oferit o reacţie în legătură cu incidentul respectiv.

Aproximativ 30 de jucători din cele două formaţii s-ar fi aflat în club, la momentul respectiv, iar şapte dintre aceştia ar fi fost implicaţi într-un conflict violent.

Există informaţii conform cărora patru rugbişti români s-ar fi luat la bătaie cu trei jucători spanioli, iar conflictul ar fi fost înăbuşit de bodyguarzii care au folosit spray-uri lacrimogene, dar şi de intervenţia promptă a poliţiei.

Nu au fost depuse plângeri la poliţie şi niciunul dintre jucătorii aflaţi în club la momentul respectiv nu a solicitat intervenţia medicilor.

Duminică la prânz, reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby au oferit o reacţie în legătură cu incidentul care s-ar fi produs în clubul de noapte din Botoşani.

"Regretăm evenimentul de la Botoşani, dintre jucătorii echipei noastre şi cei spanioli. Federaţia Română de Rugby va analiza în detaliu această situaţie şi va lua măsurile necesare. Ne cerem scuze suporterilor care au fost alături de noi, precum şi publicului din Botoşani, care ştim că îi va susţine pe Stejari şi la meciul cu Belgia", a fost mesajul transmis de reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby.

Vă reamintim că România a învins sâmbătă, scor 24-7, formaţia Spaniei, într-un meci disputat la Botoşani, în etapa a treia a Rugby Europe Championship.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Reacţia Federaţiei Române de Rugby, după ce mai mulţi jucători români şi spanioli s-ar fi bătut într-un club din Botoşani