Antena Meniu Search
x

Becali anunţă cum se va numi echipa Steaua din vara acestui an

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că va schimba denumirea echipei în Fotbal Club Sport Bucureşti începând cu 1 iunie.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că va schimba denumirea echipei în Fotbal Club Sport Bucureşti începând cu 1 iunie.

El a înregistrat şi o variantă de nume Fotbal Club Sporting Becali, dar a precizat că nu aceasta va fi denumirea. "Nu ne jucăm cu echipa asta" a declarat Becali.

"Se va numi Sport Bucureşti şi cu asta basta. Nu ne jucăm cu Steaua aşa, că nu îi spunem lui Steaua Becali. Păi ce le punem la echipele de fotbal numele nostru? Ea va rămâne Steaua în vecii vecilor amin, chiar dacă se schimbă numele. Am cerut să se schimbe numele, aşteptăm după aia ultima instanţă şi eu cred că sută la sută se va reveni la Steaua. Ea se numeşte Sport Bucureşti, dar este Steaua. Am făcut cerere la Registrul Comerţului şi le-am adus la cunoştinţă că de la 1 iunie noi vrem să schimbăm numele în Fotbal Club Sport Bucureşti", a declat Becali, care a adăugat că a renunţat să mai ceară suspendarea excutării deciziei Curţii de Apel.

La 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF). Decizia nu este definitivă, dar este executorie.

La 18 ianuarie, Becali anunţa că a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti. El a înregistrat şi Fotbal Club Sporting Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Becali anunţă cum se va numi echipa Steaua din vara acestui an