Antena Meniu Search
x

BRAVO, Simona Halep! Jucătoarea a CÂŞTIGAT titlul de simplu la Montreal. Urmează finala de dublu

Prima finală a Simonei Halep la turneul Rogers Cup de la Montreal s-a încheiat cu un succes. Românca a câştigat titlul de simplu în faţa americancei Medison Keys, cu 7-6, 6-3. Ea va reveni pe teren peste puţin timp, pentru că urmează finala de dublu, în care o are ca parteneră pe Monica Niculescu. Româncele întâlnesc perechea rusă Ekaterina Makarova - Elena Vesnina.

Prima finală a Simonei Halep la turneul Rogers Cup de la Montreal s-a încheiat cu un succes. Românca a câştigat titlul de simplu în faţa americancei Medison Keys, cu 7-6, 6-3. Ea va reveni pe teren peste puţin timp, pentru că urmează finala de dublu, în care o are ca parteneră pe Monica Niculescu. Româncele întâlnesc perechea rusă Ekaterina Makarova - Elena Vesnina, potrivit digi24.ro.

Primul set al finalei de simplu Simona Halep - Madison Keys a fost decis în tiebreak. A câştigat românca. Al doilea set a fost mai uşor pentru Simona Halep, care a câştigat cu 6-3.

Partida a durat o oră şi 15 minute. Titlul de la Montreal este al 14-lea titlu din carieră al Simonei Halep şi al treilea din acest an, după succesele pe zgură de la Madrid şi Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » BRAVO, Simona Halep! Jucătoarea a CÂŞTIGAT titlul de simplu la Montreal. Urmează finala de dublu