Antena Meniu Search
x

Reacția dură a portarului Buffon, după eliminarea echipei Juventus din Liga Campionilor: "Acest arbitru are un coş de gunoi în loc de inimă"

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a avut o reacție virulentă la adresa arbitrului partidei cu Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor.

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a avut o reacție virulentă la adresa arbitrului partidei cu Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor.

Enervat și dezamăgit că echipa sa a fost eliminată din competiție, deși a condus cu 3-0 până în minutul 90+3, când arbitrul englez Michael Oliver a dictat penalti pentru Real Madrid, transformat de Cristiano Ronaldo, Buffon s-a dezlănțuit.

Buffon: A fost o zecime de penalti. Arbitrul are un coş de gunoi în loc de inimă

"Sunt foarte mândru că fac parte din această echipă. Am realizat ceva incredibil, deşi eram într-o situaţie imposibilă. Ultima acţiune? Arbitrul a fluierat un fault pe care doar el l-a văzut.

A fost o zecime de penalti. Nu poţi dicta penalti la o asemenea fază, petrecută în al treilea minut al prelungirilor. Arbitrul nu are inimă, are un coş de gunoi în loc de inimă.

Dacă nu ai personalitate şi curaj, atunci du-te în tribune şi urmăreşte meciul alături de soţie cu un Sprite şi chipsuri. Nu poți distruge visul unei echipe", a reacționat Buffon, după meci.

Portarul italian a continuat: "Puteam să îi spun orice arbitrului în acel moment, dar el trebuia să înţeleagă ce dezastru a creat.

Eu i-am cerut scuze, dar este nevoie de o anumită sensibilitate pentru a înţelege importanţa unor momente în teren, pentru că ceea ce a făcut el a fost o crimă împotriva sportivității și de aceea am spus ce am spus. Decizia asta a fost a unui animal, nu a unui om".

Buffon l-a îmbrățișat pe Cristiano Ronaldo

În ciuda furiei pe care o resimțea în timpul interviurilor de la finalul meciului, Buffon a avut puterea de a-l îmbrățișa pe rivalul Cristiano Ronaldo, cel care a marcat trei goluri în poarta sa în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

În timp ce Buffon le vorbea jurnaliştilor, Ronaldo a trecut la un moment dat prin spatele italianului, iar camerele de luat vederi au surprins o scenă emoționantă. Tras uşor de mânecă de portughez, Buffon s-a oprit din declaraţii şi l-a îmbrăţişat pe superstarul lui Real Madrid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Formaţia Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Juventus Torino, în manşa secundă a sferturilor competiţiei.

Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur, când au pierdut cu 0-3.

Giolurile echipei Juventus au fost marcate de Mandzukic ‘2, ’37  şi Matuidi ’61.

În minutul 90+3, de la Juventus a fost eliminat portarul Gianluigi Buffon pentru proteste după acordarea unui penalti pentru o intervenţie a lui Benatia la Lucas Vasquez.

Pe teren a fost introdus Szczesny, în locul lui Higuain, iar Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea.

Observator de arbitri la partida de la Madrid a fost Alexandru Deaconu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Reacția dură a portarului Buffon, după eliminarea echipei Juventus din Liga Campionilor: "Acest arbitru are un coş de gunoi în loc de inimă"