Antena Meniu Search
x

Casa lui Mohamed Salah a fost jefuită. Ce au luat hoţii din locuinţa din Egipt a starului de la Liverpool

Casa lui Mohamed Salah, starul lui Liverpool și căpitanul naționalei de fotbal a Egiptului, a fost jefuită în Cairo, hoții sustrăgând câteva receptoare de satelit, scrie Goal.

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 07:15

Mohamed Salah
Casa lui Mohamed Salah a fost jefuită - Profimedia

Autoritățile egiptene investighează după ce casa lui Salah a fost jefuită în zona Fifth Settlement din Cairo, potrivit rapoartelor locale. Nepotul lui Salah era în trecere prin zonă când a descoperit că ferestrele proprietății erau deschise. O verificare rapidă a arătat că vila era în dezordine și că fuseseră furate câteva receptoare de satelit, relatează Mediafax.

Casa lui Salah a fost jefuită

Furtul este acum investigat pentru a descoperi ce s-a întâmplat. Personalul de securitate este intervievat și camerele de supraveghere sunt verificate pentru a încerca să identifice autorii.

Incidentul are loc într-un weekend dificil pentru Salah. Atacantul lui Liverpool a ratat un penalty în timp ce Reds a suferit o înfrângere surprinzătoare, cu 1-0, în fața echipei Bournemouth, care se confruntă cu probleme în Premier League. Salah și Liverpool se îndreaptă acum spre Madrid, în Liga Campionilor, unde vor avea o partidă dificilă, pentru a-și păstra speranțele europene, după ce au fost învinși cu 5-2 în prima manșă a meciului din optimi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Casa lui Mohamed Salah a fost jefuită. Ce au luat hoţii din locuinţa din Egipt a starului de la Liverpool