Antena Meniu Search
x

Video Ce a păţit suporterul care a intrat pe teren şi l-a umplut de sânge pe Billy Sharp, căpitanul Sheffield United

Fanul echipei Nottingham Forest care l-a lovit cu capul în figură pe căpitanul echipei Sheffield United, Billy Sharp, şi-a aflat pedeapsa. Bărbatul de 30 de ani a pledat vinovat, iar acum se confruntă cu consecinţe grave, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 16:07

Suporterul l-a agresat pe fotbalistul englez
Suporterul l-a agresat pe fotbalistul englez - Profimedia / Twitter

Joi, în faţa instanţei Tribunalului din Nottingham, Robert Biggs, în vârstă de 30 de ani, a pledat vinovat de agresiune cu vătămări corporale şi a fost închis pentru 24 de săptămâni. Suporterul din Ilkeston, Derbyshire, a fost obligat să plătească o despăgubire de 500 de lire sterline (590 de euro) lui Billy Sharp şi 128 de lire sterline (150 de euro) cheltuielile de judecată. De asemenea, el a primit un ordin de interzicere a accesului pe stadioane timp de doi ani. O acuzaţie separată, de intrare ilegală pe suprafaţa de joc, a fost retrasă.

Suporterul l-a agresat pe fotbalistul englez Billy Sharp

Billy Sharp, jucător al echipei Sheffield United, a fost lovit violent cu capul în figură, după meciul disputat în deplasare cu Nottingham Forest, în manşa a doua a semifinalelor barajului de promovare în Premier League. Nottingham Forest a obţinut, marţi, calificarea în finala de pe Stadionul Wembley după executarea loviturilor de departajare. Fanii lui Nottingham au invadat terenul, iar unul dintre aceştia a comis un gest brutal asupra unui fotbalist al oaspeţilor, fost jucător la Forest un sezon, care urmărea de la marginea suprafeţei de joc bucuria gazdelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suporterul a venit în alergare şi i-a aplicat un cap în figură lui Sharp, care s-a prăbuşit la pământ în urma şocului, relatează news.ro. Potrivit grupării din Sheffield, Sharp a fost umplut de sânge de lovitura primită. În urma incidentului de pe City Ground, o anchetă a fost declanşată rapid, iar poliţia din Nottinghamshire a anunţat că a reţinut agresorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Ce a păţit suporterul care a intrat pe teren şi l-a umplut de sânge pe Billy Sharp, căpitanul Sheffield United