Antena Meniu Search
x

CFR Cluj, campioana României la fotbal, pas greşit şi în al doilea amical al iernii

CFR Cluj, campioana României la fotbal, îşi continuă pasa proastă din meciurile amicale jucate în turneul de pregătire din Spania.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.01.2020, 18:13

CFR-iştii se pregătesc în Spania în special pentru dubla cu FC Sevilla din Europa League
CFR-iştii nu l-au mulţumit pe Dan Petrescu nici în al doilea amical al iernii - Facebook CFR Cluj

CFR Cluj, campioana României la fotbal, îşi continuă pasa proastă din meciurile amicale jucate în turneul de pregătire din Spania.

După 1-2 cu Holstein Kiel, formaţie aflată pe locul 10 în Liga a doua germană, clujenii au făcut marţi doar 1-1 cu Wehen Wiesbaden, formaţie aflată pe penultimul loc, 17, în Liga a doua germană.

Mai mult, nemţii au condus la pauză, iar ardelenii au egalat imediat după startul reprizei secunde.

Dan Petrescu a început confruntarea cu Wehen în următoarea formulă: Arlauskis - Susic, Boli, Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, Sylla - Deac, Rondon, Costache. Alexandru Chipciu şi Denis Ciobotariu, noile achiziţii ale campioanei României, au fost doar rezerve, pe bancă luând loc şi jucători precum Omrani, Golofca, Butean, Ţucudean, Hoban sau Traore.

Este al doilea pas greşit făcut de CFR Cluj în pregătiri, iar cu o lună înainte de primul meci cu Sevilla din 16-imile de finală ale Europa League misiunea CFR-iştilor pare una imposibilă.

De altfel, ziua de marţi a fost una cenuşie pentru echipele româneşti implicate în meciuri de verificare. Viitorul Constanţa a făcut 0-0 cu Sturm Graz, locul 5 din Austria, Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut, 0-1, cu Beroe, locul 9 din Bulgaria, iar FC Voluntari a făcut egal, 2-2 cu FK Sabail, locul 8, ultimul, din prima ligă azeră.

Onoarea echipelor româneşti a fost salvată, momentan, de Chindia Târgovişte, formaţie care s-a impus, cu 3-0, în confruntarea cu Spartaks, din Letonia.

Marţi seara se joacă şi meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Darmstadt (Germania).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » CFR Cluj, campioana României la fotbal, pas greşit şi în al doilea amical al iernii