Antena Meniu Search
x

Presa din Anglia critica dur evolutia lui Chelsea in fata Stelei: "Obosita si fara chef"

Jurnalistii britanici nu le-au iertat pe vedetele de zeci de milioane de euro de la Chelsea pentru infrangerea din fata Stelei. Ziaristii de la Mirror compara rezultatul obtinut de Chelsea pe teritoriul lui Dracula cu o tepusa.

de Bogdan Chiritescu

la 08.03.2013, 08:41

Vezi și

The Guardian s-a limitat sa spuna ca echipa britanica a fost lipsita de stralucire.

Jurnalistii de la "The Sun" in schimb l-au luat peste picior pe atacantul Fernando Torres.  Ei ii avertizeaza in gluma pe romanii care vor sa emigreze in Regatul Unit ca nu oricine este platit cu 180 de mii de euro pe saptamana ca sa stea degeaba, cum a stat aseara fotbalistul de la Chelsea.

"O evolutie foarte slaba a lui Chelsea, in nota acestui sezon. Sperantele nu sunt risipite, dar nu va fi deloc usor s-o elimini pe Steaua, care a marcat si nici n-a primit gol" - Daily Mail.

"Obosita si fara chef, Chelsea a fost invinsa de o echipa care a aratat multa determinare. Poate ca Chelsea se va califica mai departe, dar la cum a jucat la Bucuresti merita sa paraseasca Europa League" - The Telegraph.

Steaua a castigat cu 1-0 intalnirea jucata joi seara, pe National Arena, cu Chelsea Londra, in prima mansa a optimilor Europa League. Mansa retur va avea loc saptamana viitoare, la Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Presa din Anglia critica dur evolutia lui Chelsea in fata Stelei: "Obosita si fara chef"