Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Chinezul Pan Zhanle, supercampionul nataţiei, bătut de italianul Thomas Ceccon chiar pe teren propriu, la Cupa Mondială de la Shanghai

Sportivul chinez Pan Zhanle, 20 de ani, multiplu campion mondial şi olimpic la nataţie, a suferit una dintre cele mai surprinzătoare înfrângeri din carieră.

de Redactia Observator

la 21.10.2024 , 14:31

Înotătorul chinez Pan Zhanle a pierdut etapa de Cupa Mondială de la Shanghai Înotătorul chinez Pan Zhanle a pierdut etapa de Cupa Mondială de la Shanghai - Profimedia

Zhanle, care l-a învins pe David Popovici la Jocurile Olimpice din vară, de la Paris, în proba de 100 de metri liber, pornea mare favorit în finala de 100 de metri liber de la Cupa Mondială de la Shanghai, mai ales că urma să înoate în faţa fanilor săi.

Totuşi, Zhanle a fost departe de forma arătată în vară şi, în cele din urmă, a cedat în faţa italianului Thomas Ceccon, sportiv care a sărit peste proba respectivă la Jocurile Olimpice de la Paris, fiind mai degrabă un specialist al curselor de spate.

Conform essentiallysports.com, Ceccon a încheiat cursa de la Cupa Mondială de la Shanghai în 46,32 şi l-a depăşit cu trei sutimi pe supercampionul chinez care, astfel, nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptat de fanii săi.

Articolul continuă după reclamă

La interviul acordat după cursă, Pan Zhanle a dat vina pe lipsa unui program sistematic de antrenamente, semn că, totuşi, sportivul chinez nu a pus mare preţ pe competiţia de la Shanghai. De altfel, Zhanle a confirmat că se mulţumea cu orice rezultat obţinea şi că nu are de gând să facă o tragedie din acest loc 2.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Sport » Chinezul Pan Zhanle, supercampionul nataţiei, bătut de italianul Thomas Ceccon chiar pe teren propriu, la Cupa Mondială de la Shanghai