Antena Meniu Search
x

Chiricheş vrea să joace finala de Europa League împotriva lui Şahtior

Chiricheş şi Lucescu visează la o finală de vis. Şahtior - Tottenham în Europa League. Va fi infernal. A rămas numai spuma. Juventus, Napoli, Benfica şi Porto se bat şi ele pentru trofeu.

Vezi și

Chiricheş vrea să pice cu Şahtiorul lui Lucescu în Europa League. Se mai poate doar din sferturi. În primăvară, IL Luce va da peste cehii de la Plzen. Chiricheş se va bate cu alt român. Vlad de la Dnepr.

V-ar placea sa-l aveti ca adversar? Sigur mi-ar conveni si mie. I-am mai eliminat o data in Cupa Uefa. Sigur mi-ar placea sa il vad ca adversar.

Lucescu a câştigat ultima Cupă UEFA din istorie. În 2009 în finala cu nemţii de la Bremen. Anul ăsta, au rămas numai echipe una şi una.

De data aceasta cred ca e anul cu cele mai tari echipa in EL. Gandindu-ma la Juventus, la Napoli, la Valencia, Dinamo Kiev, Tottenham. Sunt echipe puternice, Porto Benfica, zice Il Luce.

IL Luce a avut ghinion în Ligă. A terminat pe trei în grupă cu Manchester United şi Leverkusen. Napoli şi Juventus au căzut şi ele din Ligă în Europa League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Chiricheş vrea să joace finala de Europa League împotriva lui Şahtior