Concurs de echitație spectaculos la Prejmer, în judeţul Braşov

Publicat: 20.08.2018, 17:53.
Actualizat: 20.08.2018, 17:53

Considerată un sport nobil dar costisitor, echitaţia câştigă tot mai mulţi adepţi  în România. Dovadă sunt şi zecile de copii şi tineri înscrişi la concursul de sărituri peste obstacole la o baza hipică din Prejmer.

Considerată un sport nobil dar costisitor, echitaţia câştigă tot mai mulţi adepţi în România. Dovadă sunt şi zecile de copii şi tineri înscrişi la concursul de sărituri peste obstacole la o baza hipică din Prejmer. Cai şi călăreţi, toţi au arătat că pasiunea şi munca în echipă sunt cheia succesului şi în competiţia ecvestră.

Fiecare săritură a fost urmărită cu sufletul la gură dar şi cu... un pic de invidie de spectatori. Maia şi calul ei au fost câştigătorii Finalei Campionatului Național de Tineret, Juniori și Copii Debutanți.

La boxe, caii au parte de tratament special. Sunt îngrijiţi, hrăniţi şi plimbaţi, astfel încît în competiţie să fie relaxaţi.

Ca să ajung să facă performanţă copiii au nevoie de multă muncă dar şi de susţinere financiară. Doar costurile de întreţinere a unui cal depăşesc 500 de euro pe lună.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.