Antena Meniu Search
x

Coronavirus | Paolo Maldini: "Am trecut peste ce era mai rău"

Legenda lui AC Milan, Paolo Maldini (51 de ani), a vorbit pentru prima oară în presă, după ce el și fiul său, Daniel, au fost diagnosticați cu coronavirus. Primele simptome le-au avut pe data de 5 martie, dar vestea au aflat-o abia săptămâna trecută.

de Silviu Vișan

la 24.03.2020, 15:58

Paolo Maldini, cu zâmbetul pe buze
Paolo Maldini a povestit prin ce a trecut după ce a fost depistat cu coronavirus - Zuma Press / Alberto Gandolfo via Hepta
  • Paolo Maldini a dat primele declarații despre starea sa de sănătate
  • Fostul fundaș al lui AC Milan se simte mai bine, dar încă tușește
  • Paolo Maldini consideră că fotbalul trebuia întrerupt mai devreme

Legenda lui AC Milan, Paolo Maldini (51 de ani), a vorbit pentru prima oară în presă, după ce el și fiul său, Daniel, au fost diagnosticați cu coronavirus. Primele simptome le-au avut pe data de 5 martie, dar vestea au aflat-o abia săptămâna trecută. 

"Mă simt bine, am trecut peste ce era mai rău. Încă mai am o tuse seacă și mi-am pierdut gustul și mirosul. Sper că le voi recupera. La început, a fost ca o răceală mai gravă, nu una normală. Îmi cunosc corpul, la fel cum și-l cunoaște orice sportiv.", a spus Paolo Maldini pentru Corriere della Sera. Fostul mare fundaș a menționat că și fiul său, Daniel, se simte mai bine. 

Paolo Maldini: "Fotbalul trebuia oprit mai devreme"

Cu toate că ocupă funcția de director sportiv la AC Milan, Paolo Maldini nu s-a sfiit să critice decizia conducătorilor fotbalului din Europa de a permite disputarea meciurilor și după izbucnirea pandemiei de coronavirus. 

Pe acelaşi subiect

"Fotbalul trebuia oprit mai devreme. Să lași un meci precum Liverpool - Atletico să se joace cu 4.000 de suporteri spanioli în tribune, când știai că Madridul era un focar de infecție, a fost o nebunie. Nici când s-a jucat Atalanta - Valencia nu s-a alarmat nimeni și acum știm că meciul din acea seară a fost începutul dramei de la Bergamo", a mai spus Paolo Maldini. 

Paolo Maldini: "Sezonul se va încheia, dar nu se știe când"

Serie A a fost suspendată pe termen nedefinit, din cauza coronavirusului. Paolo Maldini nu știe când meciurile vor putea fi reluate. 

"Va trebui ca sezonul din Serie A să se încheie și așa va fi. Nu poți spune când, în acest moment. Înțeleg că fotbalul este o formă de divertisment pentru oameni, dar nu poți să-l joci sau să te antrenezi, fără a avea contact. Normal ar fi să-l reiei după ce toate echipele sunt la același nivel de pregătire. Sampdoria este cea mai afectată, la Juventus, cei mai importanți jucători au fost depistați pozitiv. Nu trebuie să ne grăbim. Nu te poți recupera după acest virus în două zile", a fost mesajul lui Maldini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Coronavirus | Paolo Maldini: "Am trecut peste ce era mai rău"