Antena Meniu Search
x

Cosmin Contra şi-a dat demisia de la Petrolul. Valeriu Răchită ar putea să-i ia loculi

Cosmin Contra şi-a dat demisia de la Petrolul şi a plecat la Madrid, să semneze cu Getafe, echipa la care joacă românul Marica. Va fi prezentat mâine la prânz.

Vezi și

Contra va avea contract pentru următoarele două sezoane şi jumătate. Răchită e favorit să-l înlocuiască la Petrolul.

Cosmin Contra a plecat de la Petrolul, după ce ploieştenii au făcut 0-0 la Piatra Neamţ şi au rămas la şapte puncte în spatele liderului Steaua. S-a dus în Spania să-i salveze de la retrogradare pe cei de la Getafe.

Echipa la care joacă şi Marica n-a mai câştigat de 12 meciuri în La Liga, din noiembrie, anul trecut. E pe locul 15, iar şefii l-au demis duminică noaptea pe Luis Garcia, imediat după ce Contra şi-a dat acceptul să devină noul antrenor al echipei. Cosmin Contra a plecat dezamăgit din fotbalul românesc.

"Petrolul va rămâne în sufletul meu. E clubul care m-a lansat în fotbalul mare ca antrenor", a zis Contra la plecare. Patronul Dan Capră l-a sunat imediat pe Răzvan Lucescu. Fostul selecţioner l-a refuzat. Lucescu aşteaptă până în vară. Vrea în străinătate, iar dacă nu găseşte nicio echipă, se gândeşte să semneze cu Dinamo sau Astra. Valeriu Răchită are cele mai mari şanse să preia Petrolul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sport » Cosmin Contra şi-a dat demisia de la Petrolul. Valeriu Răchită ar putea să-i ia loculi