Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Craiova lui Rotaru, victorie chinuită la debutul în noul sezon al Ligii I

CS Universitatea Craiova, sau Craiova lui Rotaru, cum mai este denumită această echipă, a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii I la fotbal, oltenii impunându-se, cu 1-0, în confruntarea cu FC Argeş.

de Cristi Ioniţă

la 18.07.2021 , 07:46

CS Universitatea Craiova nu a strălucit în meciul cu FC Argeş de pe teren propriu CS Universitatea Craiova nu a strălucit în meciul cu FC Argeş de pe teren propriu - Facebook CS Universitatea Craiova
  • CS Universitatea Craiova are ca obiectiv câştigarea titlului de campioană a României.

A fost o victorie chinuită a oltenilor, CS Universitatea Craiova fiind, la momentul actual, departe de pretenţiile unei echipe care să lupte pentru câştigarea titlului de campioană a României.

Andrei Ivan a marcat singurul gol al meciului din Bănie, atacantul lui CS Universitatea Craiova fructificând o minge venită de la Cîmpanu. În rest, CS Universitatea Craiova s-a apropiat rar de poarta adversă, dovadă stând şi raportul şuturilor pe poartă, 4-2 pentru gazde.

De altfel, grecul Marinos Ouzounidis, antrenorul grecilor, a recunoscut, la finalul partidei, că echipa nu arată chiar cum şi-ar fi dorit şi a precizat că mai aşteaptă aducerea unor jucători care să dea o altă faţă echipei.

Articolul continuă după reclamă

Gaz Metan Mediaş, debut cu victorie în Liga I

Pe acelaşi subiect

Într-un alt meci jucat sâmbătă în Liga I la fotbal, Gaz Metan Mediaş a trecut, cu 1-0, de CS Mioveni, graţie unui gol marcat de Nasser Chamed, din penalty. Gazdele au avut emoţii pe final, după ce brazilianul Yuri Matias a fost eliminat cu circa un sfert de oră înainte de fluierul final al partidei.

În celelalte meciuri jucate până acum din prima etapă a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Botoşani - FCSB 0-0, Sepsi Sf. Gheorghe - Academica Clinceni 2-0, CFR Cluj - FC Universitatea Craiova 3-2.

Duminică se joacă partidele UTA Arad - Farul Constanţa (18.30) şi Rapid Bucureşti - Chindia Târgovişte (21.30), iar etapa se încheie luni cu partida dintre Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari, meci care începe la ora 20.30.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Sport » Craiova lui Rotaru, victorie chinuită la debutul în noul sezon al Ligii I