Antena Meniu Search
x

Craiova lui Rotaru, victorie chinuită la debutul în noul sezon al Ligii I

CS Universitatea Craiova, sau Craiova lui Rotaru, cum mai este denumită această echipă, a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii I la fotbal, oltenii impunându-se, cu 1-0, în confruntarea cu FC Argeş.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.07.2021, 07:46

CS Universitatea Craiova nu a strălucit în meciul cu FC Argeş de pe teren propriu
CS Universitatea Craiova nu a strălucit în meciul cu FC Argeş de pe teren propriu - Facebook CS Universitatea Craiova
  • CS Universitatea Craiova are ca obiectiv câştigarea titlului de campioană a României.

A fost o victorie chinuită a oltenilor, CS Universitatea Craiova fiind, la momentul actual, departe de pretenţiile unei echipe care să lupte pentru câştigarea titlului de campioană a României.

Andrei Ivan a marcat singurul gol al meciului din Bănie, atacantul lui CS Universitatea Craiova fructificând o minge venită de la Cîmpanu. În rest, CS Universitatea Craiova s-a apropiat rar de poarta adversă, dovadă stând şi raportul şuturilor pe poartă, 4-2 pentru gazde.

De altfel, grecul Marinos Ouzounidis, antrenorul grecilor, a recunoscut, la finalul partidei, că echipa nu arată chiar cum şi-ar fi dorit şi a precizat că mai aşteaptă aducerea unor jucători care să dea o altă faţă echipei.

Gaz Metan Mediaş, debut cu victorie în Liga I

Pe acelaşi subiect

Într-un alt meci jucat sâmbătă în Liga I la fotbal, Gaz Metan Mediaş a trecut, cu 1-0, de CS Mioveni, graţie unui gol marcat de Nasser Chamed, din penalty. Gazdele au avut emoţii pe final, după ce brazilianul Yuri Matias a fost eliminat cu circa un sfert de oră înainte de fluierul final al partidei.

În celelalte meciuri jucate până acum din prima etapă a Ligii I la fotbal s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Botoşani - FCSB 0-0, Sepsi Sf. Gheorghe - Academica Clinceni 2-0, CFR Cluj - FC Universitatea Craiova 3-2.

Duminică se joacă partidele UTA Arad - Farul Constanţa (18.30) şi Rapid Bucureşti - Chindia Târgovişte (21.30), iar etapa se încheie luni cu partida dintre Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari, meci care începe la ora 20.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Craiova lui Rotaru, victorie chinuită la debutul în noul sezon al Ligii I