Antena Meniu Search
x

Cristiano Ronaldo ar urma semneze cu Al Nasr, în Arabia Saudită. Contract record de 200 de milioane de euro pe sezon

Cotidianul spaniol Marca susţine că destinaţia lui Cristiano Ronaldo va fi în Arabia Saudită. De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, el ar fi aproape de un acord cu clubul Al Nasr, din Riad, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 13:42

Cristiano Ronaldo ar urma semneze cu Al Nasr, în Arabia Saudită. Contract record de 200 de milioane de euro pe sezon
- Profimedia

El urma să primească 200 de milioane de euro pe sezon, salariu şi sponsorizare incluse. "CR7" ar semna pentru două sezoane şi jumătate. "Ar fi o retrogradare sportivă, compensată în mare măsură de aspectul economic”, scrie Marca. Antrenorul echipei Al-Nassr este francezul Rudi Garcia.

Manchester United a anunţat despărţirea de Cristiano Ronaldo, în timp ce jucătorul e la Cupa Mondială din Qatar

Clubul Manchester United a anunţat pe 22 noiembrie, pe site-ul oficial, decizia de a se despărţi de Cristiano Ronaldo, luată de comun acord cu jucătorul. "Cristiano Ronaldo părăseşte Manchester United de comuun acord cu clubul, cu efect imediat", a precizat United. Clubul i-a mulţumit portughezului “pentru contribuţia imensă” din cele două perioade petrecute pe Old Trafford, în care Ronaldo a jucat în 346 de meciuri şi a înscris 145 de goluri. “Clubul le doreşte noroc lui şi familiei sale. Toţi cei de la Manchester United rămân concentraţi pe progresul echipei sub conducerea lui Erik ten Hag şi munceşte pentru obţinerea de succese pe teren”, a precizat gruparea engleză.

Decizia de marţi vine după ce Cristiano Ronaldo a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV,că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni. Ronaldo era legitimat la Manchester United din august 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Cristiano Ronaldo ar urma semneze cu Al Nasr, în Arabia Saudită. Contract record de 200 de milioane de euro pe sezon