Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristiano Ronaldo, în lacrimi după golul 900 al carierei înscris în Portugalia - Croaţia 2-1

Naţionala de fotbal a Portugaliei a debutat cu o victorie importantă în UEFA Nations League, portughezii impunându-se, cu 2-1, împotriva Croaţiei, într-un meci jucat joi seara, la Lisabona, în faţa a aproape 58.000 de spectatori.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 15:07

Cristiano Ronaldo a atins pragul de 900 de goluri înscrise în carieră
Cristiano Ronaldo a atins pragul de 900 de goluri înscrise în carieră - Profimedia

Practic, Portugalia şi-a asigurat victoria încă din prima parte a jocului, Diogo Dalot şi Cristiano Ronaldo făcând 2-0 pentru portughezi încă din minutul 34. Croaţia a redus din diferenţă înainte de pauză, prin autogolul aceluiaşi Diogo Dalot, dar nu a avut puterea necesară de a mai întoarce rezultatul.

Un moment cu adevărat spectaculos s-a petrecut în minutul 34 al partidei de la Lisabona, când Cristiano Ronaldo a marcat golul de 2-0. A fost golul cu numărul 900 înscris de atacantul portughez în întreaga sa carieră, iar momentul l-a făcut pe atacant să izbucnească în lacrimi.

Interesant este că liderul grupei din care fac parte Portugalia şi Croaţia este Polonia, formaţie care s-a impus, joi seara, cu 3-2, pe terenul Scoţiei. Polonezii au avut 2-0 la pauză şi părea că jocul este la discreţia lor, dar Scoţia a întors rezultatul în partea a doua a jocului, reuşind să egaleze la 2.

Articolul continuă după reclamă

A fost nevoie ca Zalewski să transforme un penalty acordat în minutul 97 pentru ca Polonia să-şi adjudece toate cele trei puncte şi să se instaleze în fruntea clasamentului, graţie numărului mai mare de goluri marcate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Cristiano Ronaldo, în lacrimi după golul 900 al carierei înscris în Portugalia - Croaţia 2-1