Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristina Neagu are coronavirus. Handbalista s-a simțit rău la sfârșitul săptămânii trecute

Cristina Neagu are coronavirus. Handbalista de la CSM București s-a testat pentru Covid-19 după câteva zile în care s-a simțit rău iar rezultatul testului s-a dovedit a fi pozitiv.

de Ana Maria Ghiarasim

la 06.10.2020 , 12:35

Cristina Neagu are coronavirus. Handbalista s-a simțit rău la sfârșitul săptămânii trecute Cristina Neagu are coronavirus. Handbalista s-a simțit rău la sfârșitul săptămânii trecute - Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristina Neagu s-a simţit rău la finalul săptămânii trecute, anunţă Gazeta Sporturilor, așa că a decis să se testeze pentru Covid-19.

La scurt timp a venit și rezultatul pozitiv, iar jucătoarea s-a izolat și nu a intrat în acest timp în contact cu nicio altă colegă.

Cristina Neagu primise derogare de la naţională pentru a rămâne în Bucureşti ca să se recupereze după operaţia suferită la umăr, urmând ca în această săptămână să meargă la Craiova pentru pregătirea centralizată cu echipa națională.

Articolul continuă după reclamă
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Sport » Cristina Neagu are coronavirus. Handbalista s-a simțit rău la sfârșitul săptămânii trecute