Antena Meniu Search
x

CS Universitatea Craiova, eliminată de albanezii de la Laci din UEFA Conference League

CS Universitatea Craiova este a treia echipă din România eliminată din UEFA Conference League, elevii lui Laurenţiu Reghecampf nereuşind să treacă de albanezii de la Laci.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 23:52

CS Universitatea Craiova nu a găsit drumul spre gol nici în returul cu albanezii de la Laci din UEFA Conference League
CS Universitatea Craiova nu a găsit drumul spre gol nici în returul cu albanezii de la Laci din UEFA Conference League - Hepta
  • CS Universitatea Craiova, FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe, cele trei reprezentante ale României din UEFA Conference League, au părăsit competiţia încă din turul II preliminar al competiţiei.

După FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe, CS Universitatea Craiova a consfinţit seara dezastruoasă avută de echipele româneşti în cupele europene. Învinsă în tur, în Albania, cu 1-0, CS Universitatea Craiova a mizat din plin, în returul cu Laci, pe aerul proaspăt adus de debutul lui Laurenţiu Reghecampf ca antrenor principal.

Însă, tehnicianul de 45 de ani nu a reuşit să-şi monteze jucătorii suficient de bine în puţinul timp avut la dispoziţie, astfel că CS Universitatea Craiova nu a strălucit nici în partida de pe teren propriu.

Ba chiar albanezii au fost mai periculoşi în câteva rânduri, atacantul Mentor Mazrekaj fiind cel mai activ jucător al celor de la Laci. 

CS Universitatea Craiova a încercat un forcing pe final, însă Shpetim Duro, antrenorul albanezilor, a ştiut să rupă ritmul jocului cu trei schimbări efectuate în prelungiri.

Pe acelaşi subiect

CFR Cluj, singura echipă din România rămasă în cupele europene

CS Universitatea Craiova este a treia echipă din România eliminată din cupele europene, după FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe. Rămânem în competiţii doar cu CFR Cluj, campioana României en-titre. Formaţia antrenată de Marius Şumudică dă piept cu Young Boys Berna, campioana Elveţiei, în turul III preliminar din UEFA Champions League.

CFR Cluj are asigurată cel puţin prezenţa în grupele UEFA Conference League însă, dacă trece de Young Boys Berna, îşi asigură minim prezenţa în grupele UEFA Europa League şi se apropie la o singură dublă de grupele UEFA Champions League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » CS Universitatea Craiova, eliminată de albanezii de la Laci din UEFA Conference League