Antena Meniu Search
x

Reacţii, după ce FCSB a fost eliminată din UEFA Conference League. Gigi Becali: "Cea mai ruşinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc"

FCSB, vicecampioana României la fotbal, a fost eliminată din UEFA Conference League, după ce a pierdut, la lovituri de departajare, meciul decisiv cu Şahtior Karagandy, din Kazahstan.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 20:38

Gigi Becali şi-a atacat dur jucătorii de la FCSB, după eliminarea din UEFA Conference League
Gigi Becali şi-a atacat dur jucătorii de la FCSB, după eliminarea din UEFA Conference League - Profimedia
  • FCSB este prima echipă din România eliminată din cupele europene de o formaţie din Kazahstan.

După 1-0 pentru FCSB, la Bucureşti, calificarea s-a jucat pe teren neutru, în Armenia, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus din Kazahstan.

FCSB a intrat prost în meci, a fost condusă, cu 1-0, a egalat spre final, prin Florinel Coman, şi se vedea deja calificată în momentul în care Tatibaiev a înscris golul de 2-1 pentru Şahtior Karagandy şi a dus meciul în prelungiri, profitând de noua regulă UEFA prin care s-a anulat avantajul golului marcat în deplasare.

Cum în prelungiri nu s-a marcat, jocul a ajuns la lovituri de departajare. Şi a fost 5-3 pentru formaţia din Kazahstan, vedeta Olimpiu Moruţan, pe care FCSB speră să ia 10 milioane de euro de la Galatasaray Istanbul, ratând penaltiul decisiv. 

Gigi Becali şi-a atacat dur jucătorii pe care îi are la FCSB

Pe acelaşi subiect

Cum era de aşteptat, au apărut şi primele reacţii după eliminarea FCSB-ului din cupele europene. Gigi Becali, patronul echipei, şi-a atacat jucătorii fără menajamente şi a precizat că eliminarea FCSB-ului reprezintă "cea mai ruşinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc".

Printre jucătorii vizaţi de Gigi Becali s-au aflat Ondraşek şi Vucur, fotbalişti care abia veniseră la echipă şi care urmează să fie lăsaţi să plece. De asemenea, Gigi Becali nu i-a iertat nici pe Andrei Vlad, vinovat la golul de 1-0 al celor de la Şahtior Karagandy, sau chiar căpitanul Florin Tănase.

În schimb, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a acuzat insistenţa lui Gigi Becali de a utiliza fotbalişti tineri pe finalul celor două meciuri cu Şahtior Karagandy. Nu în ultimul rând, fanii FCSB-ului le-au transmis jucătorilor "să lase tricourile şi să plece cu toţii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Reacţii, după ce FCSB a fost eliminată din UEFA Conference League. Gigi Becali: "Cea mai ruşinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc"