Antena Meniu Search
x

Cum explică Eden Hazard un prim sezon modest la Real Madrid

Eden Hazard a fost cumpărat de Real Madrid de la Chelsea în vara anului 2019 și a fost prezentat ca o adevărată lovitură, menită să îl facă uitat pe Cristiano Ronaldo.

de Valentin Pîrcălabu

la 26.03.2020, 10:50

Eden Hazard a fost transferat de la Chelsea de Real Madrid
Eden Hazard a fost transferat de la Chelsea de Real Madrid - AFP7 / Irina R.H. via Hepta
  • Eden Hazard a fost cumpărat de Real Madrid în vara lui 2019

Eden Hazard a fost cumpărat de Real Madrid de la Chelsea în vara anului 2019 și a fost prezentat ca o adevărată lovitură, menită să îl facă uitat pe Cristiano Ronaldo.

Numai că desele accidentările l-au împiedicat pe jucătorul pe care Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro să își arate adevărata valoare.

Eden Hazard: ”Este un sezon destul de putred”

Aflat în carantină la Madrid din cauza pandemiei de COVID-19, Hazard a recunoscut că primul sezon petrecut pentru echipa "galacticilor" a fost unul "putred":

"Este un sezon destul de putred, dar nu totul a fost așa. Au fost multe accidentări și un început dificil de sezon. A fost un sezon de adaptare. Voi judecat în funcție de sezonul următor, fiindcă nu prea putem trage o concluzie acum. Depinde doar de mine dacă voi fi sau nu într-o formă bună sezonul viitor", a explicat căpitanul naționalei Belgiei pentru RTBF.

Eden Hazard a fost o legendă pentru Chelsea. În cele șapte sezoane petrecute la londonezi, Hazard a adunat 352 de meciuri, 110 goluri, 81 de pase decisive și șase trofee. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » Cum explică Eden Hazard un prim sezon modest la Real Madrid