Antena Meniu Search
x

Cum explică mama lui Novak Djokovic prezenţa fiului său în public după ce a fost testat pozitiv: "Nu a ştiut"

Dijana Djokovic a explicat faptul că fiul ei, Novak, a participat la evenimente publice după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, prin faptul că nu a ştiut că este infectat, informează news.com.au, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 07:08

Cum explică mama lui Novak Djokovic prezenţa fiului său în public după ce a fost testat pozitiv: "Nu a ştiut"
- Captura Youtube

"Nu ştia, probabil. El nu ştia”, a spus Dijana la postul australian Channel 7, când a fost întrebată dacă Djokovic a participat cu bună ştiinţă la evenimente publice, după ce a fost testat pozitiv. "Pentru că atunci când şi-a dat seama că este pozitiv la mers la izolare, în izolare... Pentru că nu ştia", a continuat ea.

"Chiar nu pot spune nimic despre asta, poate cel mai bine este să fie el întrebat”, a adăugat Dijana Djokovic. Luni, familia tenismenului sârb Novak Djokovic a refuzat să răspundă la întrebarea cum explică faptul că liderul ATP a participat la evenimente publice, fără să poarte mască, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, la 16 decembrie 2021.

Conferinţa de presă, încheiată brusc

Într-o conferinţa de presă, familia Djokovic s-a confruntat cu o rafală de întrebări despre faptul că Novak a fost testat pozitiv pentru covid la 16 decembrie, când i s-a emis certificatul care atestă că a contractat virusul, şi a participat la evenimente publice în zilele care au urmat, fără să poarte mască.

Concret, documentele legale prezentate pentru a primi o scutire medicală şi participa astfel la Australian Open au arătat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în 16 decembrie 2021. A doua zi, el a participat la o festivitate indoor de premiere a tinerilor tenismeni de la academia lui, din Belgrad, şi, în 18 decembrie, la o şedinţă foto pentru L'Equipe. Întrebată despre aceste acţiuni, familia jucătorului nu a răspuns, anunţând apoi brusc că intâlnirea cu presă s-a terminat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Cum explică mama lui Novak Djokovic prezenţa fiului său în public după ce a fost testat pozitiv: "Nu a ştiut"