Antena Meniu Search
x
LIVE

Tatăl lui Djokovic, întrebat despre evenimentele la care a participat sportivul după ce a fost confirmat cu Covid-19: "Conferinţa s-a încheiat"

Familia tenismenului sârb Novak Djokovic a refuzat să răspundă despre cum explică faptul că liderul ATP a participat la evenimente publice, fără să poarte mască, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, la 16 decembrie 2021, informează AFP.

De Redactia Observator la 10.01.2022, 16:29
Tatăl lui Djokovic, întrebat despre evenimentele la care a participat sportivul după ce a fost confirmat cu Covid-19: "Conferinţa s-a încheiat"
- Captură YouTube

În conferinţa de presă organizată luni, familia Djokovic s-a confruntat cu o rafală de întrebări despre faptul că Novak a fost testat pozitiv pentru Covid la 16 decembrie, când i s-a emis certificatul care atestă că a contractat virusul, şi a participat la evenimente publice în zilele care au urmat, fără să poarte mască.

Concret, documentele legale prezentate pentru a primi o scutire medicală şi participa astfel la Australian Open au arătat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în 16 decembrie 2021. A doua zi, el a participat la o festivitate indoor de premiere a tinerilor tenismeni din Serbia şi, în 18 decembrie, la o şedinţă foto pentru L'Equipe.

Întrebată despre aceste acţiuni, familia jucătorului nu a răspuns, anunţând în schimb că intâlnirea cu presă s-a terminat.

Conferinţa de presă s-a încheiat cu familia jucătorului braţ la braţ, cântând un melodie cu versuri patriotice, "Vin din Serbia, nu o părăsesc niciodată".

Pe acelaşi subiect

Conferinţa a avut loc la Belgrad şi era de aşteptat ca sportivul să intervină printr-o transmisiune video, dar acest lucru nu s-a întâmplat, familia lui motivând că se antrenează şi nu poate vorbi.

Novak Djokovic a lipsit de la conferinţa de presă anunţată de familie

Totuşi, Novak Djokovic a oferit o primă reacţie pe Twitter după ce după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia.

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi", a declarat el, într-o postare pe Twitter.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Tatăl lui Djokovic, întrebat despre evenimentele la care a participat sportivul după ce a fost confirmat cu Covid-19: "Conferinţa s-a încheiat"