Antena Meniu Search
x

Video Djokovic, între dreptul de a juca la Australian Open şi interdicţia de a intra în Australia pentru 3 ani. Familia lui Novak a întrerupt brusc conferinţa de presă

Novak Djokovic a câştigat primul set în meciul cu autorităţile australiene, dar meciul este departe de a se fi încheiat! Ministrul Imigraţiei mai are un as...în mânecă şi poate în continuare să se opună participarii tenismenului la primul mare turneu al anului. Decizia ar urma să vină astăzi, iar Djokovic ar putea să primească interdicţie să intre în Australia pe o perioadă de trei ani.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 08:26

Vezi și

După cinci zile petrecute în izolare, Novak Djokovic a reuşit să obţină o victorie: nu doar că a scăpat din clădirea pentru migranţi în care fusese închis, dar viza sa a redevenit valabilă. Fanii săi i-au fost alături pe toată durata procesului.

Entuziasmul unor dintre admiratorii tenismanului a fost sancţionat de poliţiştii din Melbourne, care nu au ezitat să-i disipeze cu spray-uri cu piper. Atitudinea suporterilor nu a influenţat, însă, procesul lui Djokovic. După şase ore de deliberări, judecătorii au decis că viza sportivului a fost anulată fără motive temeinice, iar statul australian trebuie să suporte toate cheltuielile de judecată. La câteva ore după pronunţarea verdictului, chiar dacă nu este final, familia lui Novak Djokovic a organizat o conferinţă de presă. "Sper ca lucrurile să rămână aşa, că va fi liber şi că va putea juca", a declarat Dijana Djokovic, mama lui Novak Djokovic.

Familia lui Djokovic a închis conferinţa de presă când a venit singura întrebare care contează

Familia tenismanului a refuzat, totuşi, să discute despre marea problemă a momentului. Dacă testul făcut de Novak pe 16 decembrie a fost pozitiv, cum a fost posibil ca sportivul să participe - a doua zi - la o sesiune foto şi la o întâlnirea cu un grup de sportivi tineri. "În regulă, conferinţa de presă se încheie aici. Mulţumim pentru atenţie. Vă mulţumim tuturor, trăiască Novak, vom câştiga un nou titlu", a declarat Djordje Djokovic, fratele lui Novak.

Novak Djokovic ar fi trebuit să participe la conferinţa de presă, alături de părinţii şi fratele său. Nu a făcut-o, pentru că a ales să se antreneze înaintea turneului care începe pe 17 ianuarie. Tenismanul a publicat o fotografie din teren pe pagina sa de Instagram şi un text prin care îşi exprima speranţa că va fi lăsat să joace la Australian Open. Nu i-a uitat nici pe fanii săi, cărora le-a mulţumit pentru susţinere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Djokovic, între dreptul de a juca la Australian Open şi interdicţia de a intra în Australia pentru 3 ani. Familia lui Novak a întrerupt brusc conferinţa de presă